Har du har solid erfaring med forretningsutvikling?


Søknadsfrist 01.08.2021

StillingstittelDirector of Business Development
ArbeidsgiverDesignit
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Markedsføring og annonsering, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Salgsledelse, Design

Vi leter etter en Director of Business Development med erfaring, lidenskap og ferdigheter til å bli med oss på det neste store kapittelet til Designit!

Du vil lede et kommersielt fokusert, men distribuert team av designledere og kartlegge hvilke muligheter vi skal fokusere på fremover, samt hvordan vi best kan levere strategisk verdi til vårt studio, våre designere, og våre kunder. Som Director of Business Development har du overordnet ansvar for vår posisjonering i markedet og våre salgsprosesser.

Hva skal til for å styrke og videreutvikle våre tjenester og merkevare? Du deltar aktivt i å utarbeide mål og aktivitetsplaner som tar oss til det neste nivået.

Du vil naturlig kunne ta eierskap og være en relasjonsbygger for våre kunder i tillegg kunne være en strategisk rådgiver for våre partnere. Det betyr blant annet:

 • Identifisere nye forretningsmuligheter og lede salgsprosessene fra a-å
 • Lage nye forslag og gode innsalgsstrategier i samarbeid med designteamene og våre globale studioer
 • Forstå potensielle kunders behov og trygt formidle den ekstra forretningsverdien av Designits tjenester
 • Sørge for at vi hele tiden leverer målbar verdi til våre kunder og deres kunder/sluttbrukere

Du setter retning for det kommersielle arbeidet og sørger for at vi til enhver tid har de relevante ferdighetene vi trenger. Enten gjennom å etablere arenaer for kunnskapsdeling, ferdighetsbygging i tillegg til å rekruttere ytterligere strategiske talenter etter hvert som vi vokser.

Director of Business Development er en del av ledergruppen i Norge og vil representere det kommersielle domenet i våre globale møtepunkt.

KOMPETANSE

Her er noen av punktene fra ønskelisten vår:

 • Du har solid erfaring med forretningsutvikling
 • Du har god kjennskap til konsulentbransjen og erfaring fra private virksomheter
 • Du har god forretningsforståelse og er strategisk anlagt
 • Du er selvgående, en god leder og lagspiller. - kjenner deg godt igjen i verdien bedre sammen
 • Du er resultatorientert, strukturert og pliktoppfyllende
 • Kommersielt orientert og målrettet. Erfaring med bærekraftig forretningsutvikling er et stort pluss.
 • Gjerne erfaring med implementering av innovasjon og/eller forretningsstrategier for selskaper på tvers av ulike bransjer
 • Kunne bruke markedsundersøkelser og forretningsanalyse til å identifisere muligheter, innsikt, problemer, behov, trender, forbindelser, partnerskap og teknologier som kan utnyttes og gjøres om til innovative nye produkter, merkevarer og tjenester
 • Noen som fremmer og omfavner en kultur for læring og påvirkning, og feirer mangfold
 • En problemløser med ideer som utfordrer det vanlige, sammen med drivkraften til å bringe ideene til liv
 • Flytende norsk og engelsk – andre språk er en bonus

HVORFOR VELGE DESIGNIT OG DENNE MULIGHETEN?

Vil du bli en del av et unikt tverrfaglig globalt miljø! Designit har 700 designere fordelt på 18 studioer over hele verden. Vi har ekspertise innen merkevaredesign, forretningsdesign, kreativ teknologi, design research, digital design, produktdesign, utforming av tjenester, UX-design.

April 2021 fusjonerte vi med Rational CX, og har utvidet porteføljen med tjenester ytterligere.

Mangfoldig miljø! Et fantastisk team bestående av alt fra antropologer, psykologer, analytikere, idèskapere, dugnadsfolk, designere, ledere, drømmere, oppdagelsesreisende, geeks, hipsters, strateger, visjonære, spørsmålsstillere fra 19 forskjellige nasjoner.

Work life balance. En god balanse mellom jobb og fritid er essensielt for at folk skal trives og lykkes. En del av vår ledelsesfilosofi handler nettopp om å ivareta dette.

En nøkkelrolle i selskapet som vil få store påvirkningsmuligheter. Rollen er nyopprettet og rett person vil få store muligheter til å både forme rollen, og strategien til Designit Oslo fremover.

Ambisiøse, langsiktige kundeforhold! Vårt Oslo-kontor har eksistert i Norge siden 2007, og vi jobber med ambisiøse kunder i alle størrelser. Kunder som ønsker å endre, forbedre, forenkle og vokse. Vi jobber med kunder som spenner fra start-ups, og innovative internasjonale merkevarer som DNB og Cisco, til offentlig- og frivillig sektor.

Rå arbeidsplass! Til alle ansatte tilbyr Designit både tid og budsjett til talentutvikling, samt en rekke faste årlige eventer for de ansatte. Designit skal være en rå arbeidsplass, hvor alle gleder oss til å dra på jobb hver dag, føler seg sett, inkludert og ivaretatt.

Better Together!

Kontakter

 • Kontaktperson: Helene Graver
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 940 85 000

Sted

Adresse: Akersbakken 12

Nettverk

Del jobb på