Scandza søker Senior Marketing Manager


Søknadsfrist 08.08.2021

StillingstittelSenior Marketing Manager
ArbeidsgiverScandza AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeButikk og varehandel, Grossisthandel import/eksport
StillingsfunksjonProduktledelse, Markedsfører, Salg

Har du lyst til å jobbe i en av bransjens mest offensive marketing-organisasjoner? Vi er stolte over å representere noen av bransjens mest attraktive merkevarer og som ny Marketing Manager vil du være en sentral bidragsyter til at vi realiserer markedspotensial og skaper høy kundeverdi.

Senior Marketing Manager vil ha ansvaret for det strategiske og operative merkevarearbeidet for sine produkter. Meals, er en stor kategori hos oss som vi ser stort potensial i fremover, både innen dagligvare, convenience og horeca. I dag består porteføljen av Finsbråten (pølser, pålegg, kjøtt og posteier), Leiv Vidar (pølser i convenience), Brødrene Nilsson (Sverige) og Lindvalls (Sverige). På sikt vil den også dekke andre måltidsløsninger som forbruker etterspør.

Du vil ha stort handlingsrom til å utvikle egne produkter, og gjennom god analytisk kompetanse, initiativ og salgsegenskaper være en bidragsyter til å utvikle Meals kategorien. Videre vil du jobbe med å definere og følge opp mål og markedsplaner for egen portefølje, og iverksette og følge opp markedsaktiviteter (kampanjer, aktiviteter, nylanseringer, etc.) i samarbeid med relevante samarbeidspartnere.

Vår nye Senior Marketing Manager må ønske å vokse i og med selskapet og vil ha følgende arbeidsoppgaver:

  • Skape verdi og lønnsomhet ved å bygge og utvikle merkevarene gjennom forbrukerinnsikt, produktutvikling, pakningsdesign, reklame, pr, kampanjer m.m.
  • Utvikle nye og eksisterende konsepter sammen med produksjonsanleggene våre, leverandører, byråer og samarbeidspartnere som er forankret i forbrukerbehov
  • Ansvar for strategi-, markeds- og kategoriplaner
  • Presentere planer for, og motivere salgsapparat og KAM-apparat
  • Delta i kundemøter og lage kundepresentasjoner
  • Forberede og gjennomføre presentasjoner for ledergruppen

Vi søker deg som er fremoverlent og har god gjennomføringskraft med evne til å implementere prioriterte oppgaver, alene og i samhandling med andre. Du er nysgjerrig og sulten på å videreutvikle produktporteføljen gjennom en kombinasjon av kremmerskap og sterk grad av forbrukerorientering. Videre har du en helhetlig markeds- og forretningsforståelse. En interesse for mat er en viktig forutsetning for å lykkes i rollen.

Riktig kandidat har god erfaring fra merkevarebygging og trives med å eie ansvaret i fra a til å . Du har høyere utdanning innen ledelse, salg/markedsføring, økonomi eller lignede. Et godt analytisk hode og et strategisk tankesett kombinert med sterk kommersiell teft er viktig. Hos oss gis du muligheten til å vokse deg inn i rollen. Vi oppfordrer deg som har lyst til å ta større ansvar og utvikle deg selv til å søke.

Scandza tilbyr konkurransedyktige betingelser og en rolle med store påvirkningsmuligheter. Vi er et ambisiøst selskap i sterk utvikling og har et stort potensial. Du vil få varierte arbeidsoppgaver med spennende utfordringer og et godt arbeidsmiljø som preges av stort engasjement, dyktige kollegaer og godt humør.

Er dette deg? Du kan vise interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad innen søknadsfristen 8. august 2021. Vil du vite mer? Vår rådgiver i The Assessment Company Norge, Stian Dyre Hansen (91 69 66 61) vil gjerne fortelle mer om oss som selskap og kandidatprofilen vi ser etter.

Kontakter

  • Kontaktperson: Stian Dyre Hansen
  • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
  • Telefon: +47 916 96 661

Sted

Adresse: Henrik Ibsens gate 60C

Del jobb på