Enova søker HR-rådgiver!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHR-rådgiver
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeAnnet, Offentlig administrasjon, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonAnnet, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist12.12.2022

Vi i

Enova

arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet.

Hos oss vil du bli en del av en liten og kompetent HR-avdeling, hvor du vil få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av HR-oppgaver. Derfor søker vi etter deg som har et stort engasjement for å jobbe med hele bredden av HR-feltet, men med et ekstra stort hjerte for å tiltrekke og utvikle våre ansatte. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Rekruttering, både operativt og strategisk – hvor du skal drive rekrutteringsprosesser, samt videreutvikle og definere beste praksis for rekruttering i Enova, både med tanke på prosess og systemstøtte/verktøy.
 • Employer Branding, både operativt og strategisk – hvor du skal bidra til å styrke Enova sitt Employer Brand så vel som drive aktiviteter mot relevante målgrupper.
 • Lederstøtte og rådgivning innen HR-relaterte spørsmål.
 • Bistå i prosesser knyttet til medarbeider- og kompetanseutvikling
 • Internkommunikasjon.

Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes hos oss hvis du har høyere relevant utdanning og noen års erfaring fra HR, organisasjonsutvikling, konsulentvirksomhet eller lignende. Det viktigste for oss er at du står støtt i dine HR-faglige vurderinger og råd, samtidig som du er åpen og nysgjerrig for nye perspektiver og ideer. Videre vet du hvordan man driver gode prosesser.

Vi tilbyr en rolle hvor du får utviklet og utfordret din kompetanse og erfaring gjennom et bredt spekter av HR-oppgaver. Vi er en samfunnsengasjert gjeng, som holder til i flotte lokaler i Powerhouse på Brattørkaia. Sammen forvalter vi betydelige summer på vegne av fellesskapet – hos oss vil du bidra til å skape morgendagens grønne Norge. Bli med oss på ferden - vi gleder oss!

Ønsker du ytterligere informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Emil Lutterloh-Lie i The Assessment Company, tlf. 468 91 281. Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

Søknadsfrist er 12. desember, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse i god tid før fristens utløp.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Kontakter

 • Kontaktperson: Ingrid Tingstad
 • Stillingstittel: Business Consultant
 • Telefon: +47 918 60 954
 • Kontaktperson: Emil Lutterloh-Lie
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 468 91 281

Sted

Adresse: Brattørkaia 17