Har du et ønske om å bidra til en grønnere framtid?

Publisert: Publisert:
StillingstittelByggingeniør
ArbeidsgiverSKAGERAK KRAFT AS
TypeFast
LokasjonPorsgrunn
BransjeKraft og energi, Bygg og anlegg
StillingsfunksjonIngeniør/Bygge- og anleggsteknikk, Ingeniør
Søknadsfrist20.05.2023

Byggingeniør

Hos oss blir du en del av et selskap som har visjon om å være en fremtidsrettet leverandør av ren energi for velferd, vekst og utvikling. Du får muligheten til å være med å bidra til en bedre framtid og være med på nye utviklingsområder innen fornybar energi, i et selskap som jobber hver dag for å skape verdi for kunder og samfunnet.

Som byggingeniør jobber du primært innenfor prosjekter og driftsstøtte. Her får du ansvar for å sikre stabil drift og vedlikehold av selskapets kraftstasjoner, vassdragstekniske installasjoner og miljø, veier og bruer, herunder oppfølging av tiltak knyttet til daglig drift og oppfølging av kvalitet og sikkerhetskrav. Du vil bidra i prosjekter innen byggfag og får brukt og utviklet din fagkompetanse. I den sammenheng vil det være et stort pluss om du omfavner ny teknologi, og er nysgjerrig på ny kunnskap. Vi er et innovativt selskap som tør å satse, og det gir varierte arbeidsoppgaver og en spennende muligheter for våre ansatte. Rollen vil være stedfortreder for VTA (Vassdragsteknisk ansvarlig) og ta det faglige ansvaret for å følge opp sikkerheten ved selskapets anlegg.

Konkrete oppgaver vil blant annet innebære å

 • være byggeleder/prosjektleder for prosjekter og tiltak innen dammer, bygninger og ombygninger av vassdragstekniske installasjoner
 • være prosjektdeltaker med ansvar for byggfaget
 • drive oppfølging av tiltak knyttet til daglig drift, herunder føre tilsyn
 • være ansvarlig for oppfølging av vedlikehold av veier og bruer
 • være stedfortreder for VTA (Vassdragsteknisk Ansvarlig)

For å kvalifisere til rollen, må du ha høyere utdanning innen bygg- og anleggsteknikk. Videre er det en fordel om du har erfaring med

 • Damsikkerhet
 • Konstruksjonsteknikk
 • prosjektplanlegging og -gjennomføring
 • generelle forskrifter og regler innen fagområdet

For å lykkes i rollen, har du god fagkunnskap og er trygg innen ditt fagfelt. Du bør ha noe erfaring fra bygg- og anleggsvirksomhet, gjerne med veier, broer og dammer, og det er også en fordel om du har jobbet med prosjekter og prosjektstøtte, både med nybygg og ombygging. For å utføre oppgavene på en sikker måte er det også viktig at du innehar kunnskap om kvalitets- og sikkerhetskrav, og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig. Førerkort klasse B er påkrevet.

I hverdagen arbeider du selvstendig og ansvarsfullt. Du kommuniserer godt med både kollegaer og samarbeidspartnere, og trives i tverrfaglige miljø. Du har god evne til å skape resultater sammen med andre gjennom samarbeid og samhandling, og du er løsnings- og utviklingsorientert i utøvelse av ditt yrke. Det må periodevis påregnes reisevirksomhet i forbindelse med oppfølging og utførelse av prosjekter Det er også viktig at du har en aktiv holdning til og motivasjon for god ivaretagelse av HMS og ytre miljø, og du må stille høye krav til kvalitet i arbeidet.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig og Nyskapende

Vi jobber hver dag for å utvikle bærekraftige løsninger og miljøvennlig produksjon. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer jobber vi for innovasjon og ny forretningsvirksomhet. Vi arbeider aktivt for å skape et arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt, og oppmuntrer hverandre til å tenke nytt, være modige og ta ansvar. Hos oss deler vi informasjon og idéer åpent med hverandre. Sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med grønn framtid.

Vi tilbyr konkurransedyktige ansettelsesvilkår og ytelsesordninger, og vi er en pålitelig arbeidsgiver som setter sikkerheten til våre ansatte først. Vi tror at et trygt og sunt arbeidsmiljø er et spørsmål om valg, ikke tilfeldigheter.

Trigges du av denne muligheten? Send oss din CV og en kort søknad, og hjelp oss med å forstå hvorfor du bør bli vår kollega. Du kan også kontakte våre rådgivere i The Assessment Company for å få vite mer om stillingen: Amund Kristiansen, amund.kristiansen@theac.no / 917 18 762, eller Sigurd Beidel, sigurd.beidel@theac.no / 489 99 525. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

Kontakter

 • Kontaktperson: Sigurd Beidel
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 489 99 525
 • Kontaktperson: Amund Kristiansen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 917 18 762

Sted

Adresse: Floodeløkka 1