Vil du bidra til vekst og verdiutvikling for våre kunder?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSenior Manager vekststrategi
ArbeidsgiverKARABIN IMPELLO AS
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeKonsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap, IT
StillingsfunksjonProsjektledelse, Konsulent, Rådgivning
Søknadsfrist31.01.2023

Vi søker etter Senior Manager vekststrategi

Hvorfor skal du velge Impello?

I Impello møter du fokuserte og kompetente kollegaer med høy gjennomføringsevne og solid erfaring. Vår kjernevirksomhet er prosjekter for ledelse og styre i teknologiselskaper innen fagområdene strategi, finans og M&A. Felles for våre ansatte er en sterk vilje til å lykkes, faglig nysgjerrighet, og et fokus på å tilføre verdi for våre kunder. Som ansatt vil du ha mulighet til å forme egen rolle, og utviklingsmulighetene er mange.

Vi setter store krav til kvalitet, initiativ og profesjonalitet. Samtidig tror vi på en balansert hverdag, tillit og trivsel som et viktig fundament for at vi skal lykkes sammen.

Rollen vi ønsker å fylle

Vi trenger deg som kan bidra til videreutvikling av strategi- og analyseområdet vårt gjennom å ha spesielt fokus på salg og metodeutvikling. Du vil få ansvar for å utvikle vår satsning innenfor vekst- og markedsstrategi i samarbeid med våre partnere og øvrige medarbeidere. Dette er et viktig fokusområde som vi ønsker å styrke oss på nasjonalt.

Vi søker en erfaren senior manager med relevant erfaring som motiveres av å være del av et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø. Du vil jobbe i ulike team, få selvstendig prosjektlederansvar og vil håndtere flere prosjekter samtidig. Riktige kandidater trigges av muligheten til å selge inn og lede ulike prosjekter hos kunder som er sentrale aktører i sin sektor.

De mest sentrale arbeidsoppgavene vil være:

 • Vekststrategi
 • Markedsstrategi
 • Bidrag i prosjekter innen andre fagområder i Impello
 • Prosjektledelse
 • Metodeutvikling
 • Salg og kundekontakt

Hvem ønsker vi på laget?

Riktig kandidat trigges av muligheten til å selge inn og lede ulike prosjekter. Med en forretningsorientert og nysgjerrig tilnærming avdekker du kundenes behov og blir en relevant samarbeidspartner og rådgiver, gjerne over lengre tid. Medarbeidere som lykkes hos oss har sterk faglig kompetanse, kombinert med høy integritet og leveransefokus. Vi søker deg som motiveres av å være del av et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø. Riktig kandidat er positiv og løsningsorientert, og trives best når tempoet er høyt og mange prosjekter og aktiviteter pågår samtidig.

Ønskelige kvalifikasjoner

Du har utdanning på masternivå innen økonomi eller teknologi - og gjerne hatt strategi, forretningsutvikling eller kommersialisering som retning. For å lykkes i rollen har du god virksomhetsforståelse og kommersielt fokus. Du har trolig noen år i bransjen og har tilegnet deg erfaring fra relevante problemstillinger og prosjekter. Dette kan være at du har jobbet med markedsarbeid og/eller har ledet prosjekter i f.eks større teknologivirksomheter eller konsulentvirksomheter.

Ved interesse for stillingen, ta gjerne kontakt med partner i Impello Frode Iglebæk på telefon 905 09 782, eller en av rådgiverne i Assessit for en hyggelig og konfidensiell samtale.

Kontakter

 • Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
 • Stillingstittel: Rådgiver research og analyse
 • Telefon: +47 454 55 043
 • Kontaktperson: Per Kristian Øwre
 • Stillingstittel: Partner/Regionleder Trondheim
 • Telefon: +47 913 75 565

Sted

Adresse: Innherredsveien 7