Vil du være med på et mineralutvinningsprosjekt basert på miljøvennlig gruvedrift?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelKommunikasjonsleder
ArbeidsgiverNordic Rutile AS
TypeFast
LokasjonFørde
BransjeBygg og anlegg, Industri og produksjon, Metaller og mineraler
StillingsfunksjonPR og informasjon, Markedsfører
Søknadsfrist30.01.2023

Som kommunikasjonsleder på Engebøprosjektet vil du være med å bygge en kompetent organisasjon samt bidra til etablering av gode relasjoner mot markedet og offentlige myndigheter.

Rett kandidat får en nøkkelrolle i en nyopprettet organisasjon som er preget av entreprenørskap, og skaperevne. Vår kommunikasjonsleder må motiveres av å skape gode relasjoner og nettverk mot myndigheter og samarbeidsaktører lokalt, regionalt, nasjonalt og delvis internasjonalt. Som en del av den sentrale staben vil stillingen være viktig i utvikling av et selskap med stort potensial, i et marked med betydelige vekstmuligheter. Stillingen skal rapportere til Operations Director.

Vi søker etter en miljøengasjert, selvstendig og faglig nysgjerrig kommunikasjonsleder. Du trives med operative kommunikasjonsoppgaver og har stor gjennomføringsevne, samtidig som du bidrar med strategisk planlegging og rådgivning.

Kommunikasjonslederen vil være strategisk ansvarlig for alt internt og eksternt kommunikasjonsarbeid. I tillegg skal stillingen drive aktivt/operativt informasjonsarbeid mot lokalsamfunn, ulike samfunnsaktører, sentrale myndigheter, samarbeidspartnere, investorer og kunder. Det innebærer blant annet følgende ansvar:

  • Være pådriver for utvikling av selskapets kommunikasjon i alle digitale og sosiale medier
  • Ansvar for innholdsproduksjon til ulike digitale kanaler
  • Løpende kommunikasjonsaktiviteter knyttet til selskapets aktiviteter
  • Utarbeiding av kommunikasjonsplaner, følge mediebildet og bidra til profilering av selskapet
  • Mediehåndtering og medierådgivning/veiledning av lederkolleger som skal fronte media
  • Beredskapskommunikasjon

Vi ønsker søkere som har relevant høyere utdannelse innen kommunikasjon, og med bakgrunn fra kommunikasjons- og informasjonsarbeid. Erfaring fra arbeid innen nærings- og industrivirksomhet er en forutsetning, og generell god samfunnsforståelse vil være en fordel.

Vi ønsker oss en tillitsskapende og trygg medarbeider, med positiv autoritet og med evner til å skape gode relasjoner. Som kommunikasjonsleder er det krav om gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, og du må ha evne til å inspirere og motivere.

Vi tilbyr en spennende og strategisk rolle i et selskap der du vil ha stor påvirkningskraft i den videre utviklingen.

Arbeidssted er Førde/Engebø.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst kontakt MU ved Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058 eller Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036.

Meld din interesse ved å laste opp din CV og søknadsbrev innen 30. januar 2023. Alle henvendelser til MU vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig

Kontakter

  • Kontaktperson: Gro Reinertsen
  • Telefon: +47 975 59 058
  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Telefon: +47 975 59 036