Har du kompetanse innen elektro/automasjon og en sterk teknisk interesse?

Publisert: Publisert:
StillingstittelProduktansvarlig
ArbeidsgiverPhoenix Contact AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeElektronikk, Markedsføring og annonsering
StillingsfunksjonIngeniør/Elektroingeniør, Ingeniør/Automasjon og instrument

Dette er en spennende og utfordrende teknisk stilling i et globalt selskap i sterk vekst og utvikling. Du vil jobbe aktivt med våre kunder som er velkjente og ledende bedrifter innen sine industrisegmenter, i samspill med kolleger i Norge og et internasjonalt team av spesialister. Din kompetanse, og utvikling av denne, vil være av stor betydning for oss og våre kunder. Det vil bli gitt god opplæring og kontinuerlig mulighet for videreutvikling gjennom vårt kompetansesenter i Norden og ved vårt hovedkvarter i Tyskland.

Har du noe kunnskap om maskinsikkerhet og cyber security?

Koordinering av markedsaktiviteter er også et viktig ansvarsområde for å sikre at markedet kjenner til våre løsninger, og spesielt ny teknologi som kan forbedre og forenkle deres løsninger.

I denne stillingen vil du samarbeide tett med våre selgere, markedsavdelingen og våre internasjonale ressurser og kolleger i andre datterselskap. Den Nordiske HUB-en innehar dybdekunnskap på maskinsikkerhet og kommunikasjonssikkerhet, og er derfor en viktig ressurs å involvere. Stillingen inngår i forretningsområdet Industry Management & Automation (IMA) og rapporterer til en dedikert leder.

Vi søker en teknologidrevet person med god systemforståelse og relevant arbeidserfaring innen elektro/automasjon. Det er ønskelig med utdannelse som ingeniør innen elektro/automasjon/kommunikasjon/IT, men det viktigste er relevant teknisk forståelse, interesse og ferdigheter. Om du er relativt nyutdannet så kan det også være interessant. Du vil samtidig få dyktige kolleger som er produktspesialister, applikasjonsingeniører og selgere med bred teknisk bakgrunn. Det er viktig å kunne forstå relevante tekniske standarder og vi forventer at du har interesse for å tilegne deg denne kunnskapen.

Du er teknisk nysgjerrig, frempå og liker å tilegne deg ny kunnskap. Du er kjent som en dyktig ingeniør med oversikt, struktur og god arbeidskapasitet. Det er naturlig for deg å bidra til laget du er en del av, også gjennom å dele din kompetanse og du er både serviceinnstilt og kundefokusert. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og er komfortabel med bruk av elektroniske hjelpemidler i dine presentasjoner.

Phoenix Contact tilbyr en variert stilling med gode utviklingsmuligheter som produktansvarlig i et selskap med solid økonomi og sterk vekst. Vi har et faglig og sosialt godt miljø og tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Phoenix Contact har gode ansattfordeler og tilbyr konkurransedyktig lønn. Du kommer til å arbeide for et ledende og godt renommert firma med et uformelt og hyggelig kollegialt miljø.

Phoenix Contact er markedsledende på mange av sine produktområder på verdensbasis og i Norge. Selskapet har en sterk innovasjonsgrad og utvikling av produkter, systemer og løsninger for industrielektroteknikk og automasjon. Her får du mulighet til å jobbe med ledende løsninger og teknologi.

Virker dette spennende?

Ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg så raskt som mulig. Ikke vent med å sende inn din søknad. Vi vurderer alle henvendelser fortløpende. Send gjerne din søknad/CV på norsk.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Sverre Palm eller Odd-Arne Krogstad i rekrutteringsselskapet Skagerak Consulting. Vi verdsetter telefonisk kontakt med deg dersom du er interessert.

Benytt vår søk link for å sende inn din søknad.

--------------------------------------------------------------------------------------

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

Velkommen som søker!

Kontakter

  • Kontaktperson: Sverre Palm
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 468 84 615
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Strømsveien 344