Har du lyst til å bli vår nye Sales Responsible på Østlandet?


Publisert

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverPhoenix
LokasjonOslo
BransjeAdministrasjon / Kontor / Personal

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Sales Responsible på Østlandet - er det deg?
Dette er en meget spennende og utfordrende salgsstilling i et markedsledende selskap. I denne stillingen vil du jobbe aktivt med våre kunder som er velkjente og ledende bedrifter innen bl.a. disse segmentene: Systemintegratorer, tavlebyggere, maskinbyggere innenfor industrier som Marine og Offshore, Energi, Prosessindustri og installasjon. 
Som salgsansvarlig vil du få ansvar for Østlandet-/Viken, nærmere bestemt: Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud og Østfold. Du får budsjett og rapportansvar for ditt ansvarsområde.
Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være oppsøkende salg, relasjonsbygging og utvikling av ditt distrikt. Du evner å finne gode tekniske og kostnadseffektive løsninger for kunden og presenterer dette på en profesjonell måte. Stillingen innebærer både nysalg og mersalg til eksisterende kunder. 
Stillingen innebærer endel reisevirksomhet i din region og det må du trives med. I tillegg vil du delta aktiv på messer og seminarer.
Vi søker en teknologidrevet person med god systemforståelse og relevant arbeidserfaring innen elektro/automasjon. Har du en utdannelse som fag-ingeniør eller en høyere utdannelse innen elektro-/automasjon er det en fordel. Vi har dyktige produktspesialister og applikasjonsingeniører som er dine viktige støttespillere. 
Vi ser for oss at du har salgserfaring, er teknisk nysgjerrig og er interessert i løsningssalg. Du bør se på deg som en ‘kremmer’ med god oversikt og struktur.  Videre har du høy arbeidskapasitet, er serviceinnstilt og kundevennlig. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og er trygg i bruk av elektroniske hjelpemidler i presentasjonene. Det er også et pluss om du har erfaring i bruk av Excel. 
Phoenix Contact tilbyr en spennende salgsjobb i et faglig godt miljø. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
Phoenix Contact har god pensjonsordning, konkurransedyktig lønn og ?rmabil/bilordning.
Du kommer til å arbeide for en markedsledende og godt renommert bedrift i et uformelt og hyggelig miljø.
Innen Industrial Components and Electronics er Phoenix Contact er markedsledende på verdensbasis og i Norge og en sterk innovasjons-kraft innen produkter, systemer og løsninger til alt som har med elektroteknikk og automasjon å gjøre – det er Phoenix Contacts verden. Her får du mulighet til å jobbe med det mest avansert løsningene som ?nnes i dagens marked.
Virker dette spennende, men du har fortsatt noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med seniorrådgiver Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484 eller Sverre Palm mob. 46884615 

Om arbeidsgiveren

Phoenix Contact-gruppen er i dag markedsledende med ca 17000 ansatte i over 50 land. Virksomheten i Norge har 34 ansatte, med hovedkontor på Furuset i Oslo og med tre regionale salgskontorer.
Vi er markedsledende på verdensbasis og i Norge og en sterk innovasjonskraft innen elektroteknikk. Produktspekteret strekker seg fra innovative rekkeklemmer og merkesystemer til strømforsyninger, interface produkter, PLS og sikkerhetssystemer. Vårt motto er: Å gi deg best mulige løsninger på elektrotekniske oppgaver. For nærmere info. se vår hjemmeside.

SektorPrivat

StedStrømsveien 344, 1081 Oslo

BransjeElektronikk,Industri og produksjon

StillingsfunksjonSalg / Løsningssalg,Salg / Teknisk salg,Salgsledelse

Nøkkelord

Elektro, Automasjon, Selger, Teknologi

Del jobb på