Er du strukturert og analytisk og har lyst på en jobb som gir deg et unikt innblikk i rekruttering og næringsliv?

Publisert: Publisert:
StillingstittelResearcher
ArbeidsgiverOrion & Partners AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, IT, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonRådgivning, Kontor og administrasjon, HR, personal og rekruttering

Understandig people, building business

Vi i Orion & Partners er et rekrutteringsselskap som eksisterer for å forstå mennesker for å bygge suksessfulle selskaper, derfor er kjernen i vår virksomhet å drive aktivt markedssøk for å finne og tiltrekke de rette kandidatene. For å lykkes med det må vi forstå virksomheten vi skal rekruttere til og deres behov, kombinert med å forstå hvor kompetansen de søker er å finne.

Vårt dyktige researchteam er helt avgjørende for at våre kunder skal få de beste menneskene i markedet. Nå ønsker vi å styrke teamet ytterligere med nye kolleger. Er du nysgjerrig, analytisk og interessert i næringslivet? Da er dette stillingen for deg.

Om rollen

Som researcher vil du bli en del av vårt dyktige researchteam bestående av fem researchere. Du vil jobbe tett i to-spann med rådgiver og få ta del i store deler av rekrutteringsprosessen.

Av konkrete oppgaver kan nevnes:

 • Være delaktig i jobbanalyse/kravspesifikasjon og searchstrategi sammen med ansvarlig rådgiver
 • Kartlegge og identifisere potensielle kandidater til faste stillinger
 • Gjøre aktivt markedssøk, og bygge nettverk i relevante bransjer
 • Sikre god oppfølgning av kandidater
 • Registrere informasjon i vårt rekrutteringssystem, samt sikre at dette er i tråd med rutiner og regelverk
 • Utarbeide presentasjoner av virksomheter og stillinger

Om deg

Vi tror dette kan være en spennende jobb for deg som har studert/studerer business/økonomi/marked eller HR/organisasjonsfag, og som har en genuin interesse for hva som rører seg i norsk næringsliv og arbeidsmarkedet. Som person håper vi du er opptatt av struktur og trives i en jobb hvor du møter mange forskjellige mennesker og personligheter.

Hva kan vi tilby deg?

Som researcher vil du få en variert og fleksibel hverdag der du vil få mulighet til å jobbe med store deler av rekrutteringsprosessen. Godt samarbeid er en viktig verdi hos oss, og du vil inngå i et team med erfarne rådgivere og researchere som vil gi deg god opplæring og støtte. Vi setter faglige standarder og kvalitet høyt, samtidig som vi er åpne og lite selvhøytidelige.

Hos oss skal du oppleve at du har innflytelse på egen rolle og utvikling, og du vil ha stor påvirkning på hvilke områder du spesialiserer deg innenfor. Vår ekspertise er innen Bank & Finans, FMCG, Digital/Data Analytics og Executive rekruttering, og vi håper at vår nye researcher tenker at en eller flere av disse områdene virker spennende.

Vi i Orion & Partners har en god markedsposisjon og jobber med mange kjente navn, og svært spennende oppdrag på leder- og spesialistnivå. Ved å jobbe hos oss vil du få et unikt innblikk i mange forskjellige organisasjoner, og mulighet til å bygge et svært spennende nettverk med bransjeledende spesialister.

Høres dette spennende ut?

Ta gjerne kontakt med Stian Iversen (99 52 73 14) eller Kristian Knudsen (92 80 00 00) om du har noen spørsmål om stillingen.

Er du student og vil jobbe deltid?

Vi er også på utkikk etter studenter som kan jobbe deltid hos oss. Særlig relevant er du som studerer innen økonomi, business, HR og/eller organisasjonsledelse. Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål om deltidsmuligheter i Orion.

Kontakter

 • Kontaktperson: Stian Iversen
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 995 27 314
 • Kontaktperson: Kristian Knudsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 928 00 000

Sted

Adresse: Munkedamsveien 67

Lignende stillinger|