Vil du hjelpe oss å bli best i klassen på risikokontroll og regeletterlevelse? Da kan du være vår neste Chief Risk and Compliance Officer.

Publisert: Publisert:
StillingstittelChief Risk and Compliance Officer
ArbeidsgiverAprila Bank ASA
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBank, finans og forsikring, IT, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonLedelse, Kvalitetssikring, IT utvikling/IT-sikkerhet

Chief Risk and Compliance Officer Aprila går en spennende tid i møte, og trenger derfor en faglig sterk leder for risikokontroll og compliance. Synes du det høres spennende ut med et miljø hvor ting går raskt fra beslutning til handling, og hvor det er lett å komme frem med sine meninger? Da kan Aprila være en god match for deg.

Aprila er en nytenkende bank som jobber med å forbedre tilgangen på arbeidskapital for små og mellomstore bedrifter, gjennom produkter som kassekreditt og fakturasalg. Som en heldigital bank hvor vi bygger de teknologiske løsningene våre selv er vårt mål er å gi norske gründere mulighet til å starte, drive og utvide virksomheten, ved å legge til rette for gode bankløsninger.

Som Chief Risk And Compliance Officer vil du være vår go-to person med alt innen compliance og risiko kontroll. Du vil få mye ansvar som hviler på dine skuldre, og ingen dager vil være like. Vi kan love interessante utfordringer, en spennende arbeidshverdag og flinke kollegaer som spiller hverandre gode.

Som Chief Risk And Compliance Officer vil dine primære arbeidsoppgaver være:

 • Sørge for at banken opprettholder regelverk, retningslinjer, prosedyrer og kontrolltiltak for å håndtere compliance og risiko
 • Ansvar for internkontroll. Gjennomføre stikkprøver, og sørge for at det opprettholdes en høy standard på AML, compliance og risk
 • Kvartalsvis risiko og compliance rapportering
 • Rådgi og bistå førstelinjen i arbeid med internkontroll
 • Kontinuerlig holde deg oppdatert på nye retningslinjer og regler fra myndighetene
 • Være et aktivt medlem i ledergruppen

Hvem er du?

Vår neste Chief Risk and Compliance Officer har erfaring fra compliance og/eller andrelinje risiko. Du har helst jobbet i en bank fra før av, og vet hva slags regelverk og retningslinjer vi må forholde oss til. En god kandidat har erfaring med AML og personvern. Vi er glade i teknologi, så vi håper du også har en interesse for å bruke data og tech på en smart måte. Som person håper vi du trives med å jobbe selvstendig i et høyt tempo. Du må gjerne trives med å utfordre dine kollegaer på en konstruktiv måte, uavhengig av senioritet.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av det nevnte, håper vi å høre fra deg. Vi samarbeider med Orion Search i denne prosessen- Kontakt gjerne Kristian Knudsen (92 80 00 00) og Stian Iversen (99 52 73 14) som står klare til å besvare det du har av spørsmål eller ta en uforpliktende prat med deg, om Aprila eller stillingen.

Du kan også enkelt søke gjennom søknadsportalen.

Kontakter

 • Kontaktperson: Kristian Knudsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 928 00 000
 • Kontaktperson: Stian Iversen
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 995 27 314

Sted

Adresse: Kirkegata 5