HR Specialist

Publisert: Publisert:
StillingstittelHR Specialist
ArbeidsgiverXXL ASA
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeButikk og varehandel, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonHR, personal og rekruttering
Søknadsfrist05.06.2023

Ønsker du en spennende rolle i HR avdelingen til Nordens største sportskjede? Ønsker du å være en del av et HR-team som har som mål å være en katalysator for god business? Som HR Specialist i XXL får du mulighet til å være med å forme fremtidens HR i et stort og fremoverlent selskap. Du får være med å gjøre en forskjell for alle våre ansatte.

Som HR Specialist vil du få prosjektbasert ansvar for utvikling og forming av strategiske HR områder. Du vil ha ansvar for en rekke operative og administrative oppgaver knyttet til lederstøtte og daglig drift. Spesifikt vil du ha ansvar for å utvikle og forme rekrutteringsprosesser og Employer Branding på Nordisk nivå. Rollen vil jobbe både strategisk og operativt i et sentralt HR team bestående av fagsterke kolleger i alle Nordiske land. Vi håper du ønsker å være en sentral bidragsyter for å videreutvikle en fremoverlent og endringsvillig kultur i XXL.

Sentrale ansvarsområder:

 • Digitalisere, skape struktur og enhetlige prosesser for profesjonell rekruttering
 • Utvikle selskapets Employer Branding arbeid i samarbeid med andre fagområder
 • Ansvarlig på nordisk nivå for XXL’s medarbeiderundersøkelse og utviklingsarbeidet knyttet til denne
 • Prosjektbasert ansvar for utvikling og forming av profesjonelle HR prosesser
 • Være en støttespiller for HRBPer i alle enheter
 • Operative og administrative HR-oppgaver ved hovedkontoret

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har ambisjoner om å jobbe i et proaktivt HR miljø som ønsker å bidra til utvikling i XXL og i bransjen. Vi tror riktig kandidat har erfaring fra større selskaper med profesjonelle HR prosesser. Du har også jobbet med rekrutteringsprosesser og gjerne masserekruttering og ønsker å utvikle deg videre innfor HR faget generelt og rekruttering spesielt. XXL er i en bransje preget av fart og raske endringer, du må derfor være løsningsorientert og trives med en hverdag preget av høyt tempo og raske skifter. Du er trygg på deg selv, nysgjerrig av natur og har en kommunikasjon som gjør at du får med deg andre i samme retning. Vi ønsker at du har erfaring med digitalisering og automatisering av prosesser, at du har et åpent sinn for fremtidens muligheter og et øye for å se potensialet for god business gjennom gode HR aktiviteter.

Kandidater som vil lykkes i rollen er proaktiv, trives best med å sette i gang oppgaver og få sparring underveis. Du må jobbe godt selvstendig, samtidig som du verdsetter å være en del av en sterk tilbakemeldingskultur og ser positivt på å bli utfordret.

Faglige kvalifikasjoner i rollen

 • Høyere utdannelse innen HR, økonomi, ledelse eller lignende
 • Minimum 3 års erfaring fra HR rolle
 • Erfaring med rekrutteringsprosesser. Det er en fordel om du har erfaring fra mengderekruttering

Hva kan vi gi deg:

Du får mulighet til å komme inn i en faglig sterk HR-avdeling hvor det å tenke nytt, utfordre det etablerte og ta eget initiativ verdsettes. Å være en del av Nordens største sportskjede gir deg et bredt nettverk og mange dedikerte kolleger. Du får mulighet til å påvirke egen rolle og en fleksibel arbeidshverdag.

Ønsker du å vite mer, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company Ole Fredrik Kirkebye på telefon 918 05 777 eller Ida Beinnes Hoff på telefon 489 59 465. Søknadsfrist er 5. juni 2023.

Kontakter

 • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
 • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
 • Telefon: +47 918 05 777
 • Kontaktperson: Ida Beinnes Hoff
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 489 59 465

Sted

Adresse: Strømsveien 245