Ynskjer du å ta ein sentral økonomiposisjon i ei lokal børsnotert verksemd?

Publisert: Publisert:
StillingstittelController
ArbeidsgiverSogn Sparebank
TypeFast
LokasjonSogndal
BransjeBank, finans og forsikring
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller

Sogn Sparebank er i vekst og ser etter ein controller som kan bidra til å løfte og utvikle økonomiavdelinga. Du vil få ein sentral plass i eit fagleg sterkt økonomiteam.

Økonomiteamet består i dag av assisterande Banksjef/leiar økonomi og drift og rådgjevar intern/leiar for risikostyring i tillegg til den nye Controlleren. Som controller vil du få ein variert arbeidskvardag og ta del i eit solid økonomiteam.

Sentrale arbeidsoppgåver:

- Analysearbeid- Økonomiske og taktiske analysar knytt til bærekraft.- Rekneskapsføring- Avstemming av interne og eksterne kontoar- Backup dagleg likviditet- Rapporering og kontrollverksemd.

Ynskjelege kvalifikasjonar:

- Bachelor i økonomi eller Master med fokus på økonomistyring/rekneskap- Erfaring som controller eller liknande- Gode IT-kunnskapar: Excel, helst Power BI o.l. / datavarehus- Regnskapserfaring

Hjå Sogn Sparebank får du store moglegheiter til å utvikla deg både personleg og fagleg i eit godt arbeidsmiljø. Arbeidskvardagen er variert og du vil få kollegaer som bidreg til å løysa oppgåver saman når det trengst. Som person er du sjølvgåande og initiativrik - du har gjerne ynske om å bidra til kompetansedeling på arbeidsplassen. Du har gode analytiske eigenskapar og er imøtekommande. Sogn Sparebank ser fram til å ta imot sin nye kollega på eit av sine lokasjonar i Sogn.

Banken tilbyr konkuransedyktige vilkår på løn andre personlagoder. Gode mogelegheiter for å påverke eigen arbeidssituasjon og har ein av marknaden sine beste pensjons,lån og forsrikringsordningar.

Synest du dette høyrest spennande og interessant ut, ta kontakt med Jon Gjerde i Visere på tlf. 95844394/ jon.gjerde@visere.no. Om du vil kan me halda namnet ditt fortruleg overfor oppdragsgivar i første omgang. Me ser fram til å høyra frå deg snarast eller innan 20.11. Gå inn på visere.no og legg inn søknaden og CVen din.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jon Gjerde
  • Stillingstittel: Partner Visere AS
  • Telefon: +47 958 44 394

Sted

Adresse: Parkvegen 4

Nettverk