Spennende topplederstilling i et av Norges største brann- og redningsvesen

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelBrann- og redningssjef
ArbeidsgiverRogaland brann og redning IKS
TypeFast
LokasjonSandnes
BransjeOffentlig administrasjon, Forsvar og militær, Politi og sikkerhet
StillingsfunksjonLedelse, Brannvern, Sikkerhet
Søknadsfrist09.08.2022

Rogaland Brann og redning IKS (RBR) søker en utviklingsorientert leder med relevant ledererfaring og interesse for beredskapsarbeid. RBR er en kompetanseorganisasjon med strategier og mål basert på et viktig samfunnsoppdrag. Brann- og redningssjefen har en viktig rolle i kommunikasjonen med både de ansatte, de ni eierkommunene og andre samarbeidsaktører.

Vi ser derfor etter en trygg og synlig brann- og redningssjef, med gode kommunikasjonsevner og en motiverende og samlende lederstil som skaper oppslutning om felles mål og verdier. Vi ønsker oss en inkluderende lagbygger som får frem det beste i sine medarbeidere, og som leder gjennom tydelighet og involvering.

RBR vil ha en handlekraftig og tillitsvekkende brann- og redningssjef, som trives med å kombinere strategisk tenking med operativ handling.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Som brann- og redningssjef vil du ha ansvar for videreutvikling av personal og organisasjon, i tillegg til å ha et overordnet resultatansvar. Dette innebærer blant annet ansvar for ulike strategi- og økonomiprosesser, endring- og utviklingsoppgaver, og saksforberedelser til selskapets styrende organer. God innsikt i, og forståelse av politiske prosesser vil derfor vektlegges.

Kvalifikasjoner

Vi ser primært etter en leder med bakgrunn fra operative virksomheter, beredskap eller sikkerhet, og som har dokumenterte resultat innen endringsledelse og kulturbygging.

Søkere må ha;

  • Utdanning med eksamen fra teknisk høgskole eller annen relevant universitets-/høgskoleeksamen på masternivå, alternativt;

- kvalifikasjoner som leder av brann- og redningsvesen i kommune eller ansvarsområde med inntil 50 000 innbyggere, og minst fem års erfaring som leder av brann- og redningsvesen

  • Solid ledererfaring fra offentlig eller privat virksomhet med dokumenterte resultater
  • God økonomiforståelse og erfaring med økonomistyring, budsjett- og økonomiplaner
  • God erfaring med å samarbeide med AMU, tillitsvalgte etc.

Yrkesutdanning i forebyggende brannvern og kurs i overordnet vaktberedskap og innsatsledelse skal gjennomføres snarest og senest to år etter ansettelsestidspunktet.

Vi tilbyr en lederrolle med et svært viktig samfunnsoppdrag og med stor mulighet for å ta del i nasjonale fagmiljø og arenaer. Det er krav om plettfri vandel og politiattest må fremlegges før eventuell ansettelse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Silje Bolset tlf. 975 59 049 eller Ole Petter Bratteberg tlf. 975 59 036.

Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad så snart som mulig og senest 9. august 2022. All uformell kontakt med Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Det vises til offentlighetslovens § 25, andre ledd med hensyn til å bli unntatt off.søkerliste.

Kontakter

  • Kontaktperson: Silje Bolset
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 975 59 049
  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Stillingstittel: Direktør
  • Telefon: +47 975 59 036

Sted

Adresse: Brannstasjonsveien 2

Lignende stillinger|