Vil du videreutvikle en verdibasert kultur og hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelØkonomisjef
ArbeidsgiverFonus AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeØkonomi og regnskap, Transport og logistikk, Event og arrangementer
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering, Økonomi og regnskap

Vi søker en utviklingsorientert, engasjert og drivende økonomisjef.

Du får energi av å bygge innsikt om kundenes behov for deretter å levere fine kundeopplevelser gjennom kollegene dine.

Som økonomisjef vil du konvertere tilgjengelig informasjon til innsikt og bidra til at ledergruppen fokuserer på det beste mulighetene i videreutviklingen av ressursene, prosessene og økonomien i Fonus.

Den økonomiske verdiskapningen vi oppnår gjennom å gjøre en forskjell for de som vil ta et verdig farvel med en nær person som har gått bort - blir kanalisert direkte tilbake til utviklingen av enda flere og bedre tjenester.

Du vil bidra til Fonus sin verdibaserte reise og skape en kontinuerlig forbedrings- og læringskultur.

Du er en kreativ fasilitator som tar eierskap til problemer, og hjelper enkeltmenneskene og organisasjonen til å jobbe effektivt med fokus på godt samarbeid.

Til tross for alvoret og verdigheten som ligger til grunn for våre tjenester, er du som leder nysgjerrig med fokus på å spille andre gode. Du er en forkjemper for verdibasert ledelse og kontinuerlig forbedring.

Arbeidsoppgaver

Samtidig vil du være sentral i vårt utvikling mot en mer effektiv bruk av ressursene og å løfte den verdibaserte kulturen i Fonus.

Fonus Norge har tydelige ambisjoner om å bli Norges best drevne begravelsesbyrå og vi har mange spennende ideer om enda flere verdiskapende tjenester.

Gjennom videreutvikling av vår eksterne regnskapsleverandør og egne analyser, vil du gi oss klare og fremtidsrettede analyser av økonomisk situasjon og utvikling.

Personlige egenskaperVi ser etter deg som har riktig verdisett og ledelsesfilosofi. Du har helst tidligere erfaring som Business Controller i virksomhet med markedsorientert utvikling og leveranse av tjenester. Men det viktigste er at du forstår mennesker, teamutvikling og har lyst til å levere verdige kundeopplevelser gjennom kollegene dine.

Vi ser etter deg som har en sterk evne til å motivere andre. Du er ikke redd for å ta opp utfordringer, gi tilbakemeldinger, eller være pådriver for effektivt samarbeid. Vi tror at du liker å utfordre status quo og gjør det på en positiv måte.

Kvalifikasjoner

Om arbeidsgiveren

Som en ambisiøs aktør i en samfunnskritisk bransje har vi en agil tilnærming til bærekraft, lokal forankring, sirkulærøkonomi og nye produkter og tjenester til beste for våre kunder.

Fonus skal være bransjeledende innenfor digitalisering og nye forretningsmodeller.

Vi er et kooperativ eid av et stort antall foreninger og organisasjoner (1600) og drives dermed ikke av private avkastningskrav. Derimot tilbakefører eierne all gevinst for å gjøre virksomheten enda bedre for våre kunder, ansatte og samfunnet som helhet. Dette medfører at vi kan jobbe langsiktig og f.eks ta et stort sosialt ansvar.

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og det er selvfølgelig at vi har kollektive avtaler, konkurransedyktige vilkår og likestilling på alle nivåer i organisasjonen. Kjerneverdiene ærlighet, engasjement, samarbeid, pålitelighet og omtanke utgjør vårt kompass og skal gjenspeiles i alt vi gjør.

Vi søker deg som er genuint opptatt av effektivt samarbeid og kundenes opplevelse. Du vil få handlingsrom til å bruke denne innsikten til å optimalisere effekten av våre leveranser.

Du tar ansvar, er nysgjerrig og skaper fort gode relasjoner – og du vet hvilke grep du må gjøre som leder for å skape gode resultater gjennom andre.

Kontakter

  • Kontaktperson: Petter Fafalios
  • Stillingstittel: Rådgiver & Partner
  • Telefon: +47 959 47 273

Sted

Adresse: Grenseveien 74

Lignende stillinger|