Vil du skape markedskommunikasjon som bidrar til bedre hverdagshelse for folk i Norden?

Publisert: Publisert:
StillingstittelMarketing Manager Nordic
ArbeidsgiverHerbalife Norway Products AS
TypeFast
LokasjonLysaker
BransjeMarkedsføring og annonsering, Velvære
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, PR og informasjon, Markedsfører

Er du en kreativ og løsningsorientert gjennomfører som brenner for å jobbe med kommunikasjon og omdømmebyggende aktiviteter? Har du erfaring med B2B og inbound marketing?

Herbalife Nutrition leter nå etter en dyktig Marketing Manager som skal bidra til å styrke merkevaren Herbalife, samt skape verktøy og markedskommunikasjon som støtter det nordiske distributørnettverket i å utvikle seg, og nå sine forretningsmål.

Som Marketing Manager Nordic er du ansvarlig for alle markedsføringsrelaterte prosjekter i de 4 nordiske markedene, hovedsakelig knyttet til merkevarebygging, PR og omdømme, markedsføringskampanjer, produktintroduksjoner, sports-sponsorater, forretningsutvikling, utarbeidelse av on- og offline-materialer, merkevarebygging på arrangementer og markedskommunikasjon i alle nordiske markeder. Du vil også ha ansvar for at markedsmateriell utviklet i andre land blir oversatt til lokale nordiske språk, og er i henhold til lokale regelverk. Stillingen vil ha budsjettansvar for A&P budsjetter i alle de nordiske landene. Du vil lede et nordisk markedsteam, som innebefatter daglig coaching, oppfølging og utvikling av 6 medarbeidere.

For å lykkes og trives i denne rollen må du være agil, engasjert, selvmotivert og resultatorientert. Rollen krever god forretningsforståelse og en analytisk og strategisk tilnærming til merkevarebygging, kombinert med evnen til å ting gjort i hverdagen. Herbalife er en "People-business" og evnen til å bygge relasjoner er avgjørende. Du må være i stand til å lytte og tilpasse deg forskjellige mennesker på forskjellige nivåer.

Marketing Manager Nordic’s hverdag i korte trekk:

 • Utvikling av merkevare- og PR -strategi for det nordiske markedet og lede utvikling av kommunikasjon/markedsføringsmateriell
 • Utvikle produktlanseringsplaner for de nordiske markedene, i nært samarbeid med lokale salgs- og medlemstjenestefunksjoner, for å overholde lokale forskrifter og regler, samt sikre nødvendig og godt distribusjons- og opplæringsmateriell
 • Samarbeid med byråer i Norden for å utvikle relevante PR og omdømme historier som bygger oppunder strategi
 • Lage system for å vedlikeholde bibliotek med attester og historier for PR -formål
 • Utvikle offline/online verktøy for å måle, identifisere og kommunisere bestepraksis i drift/forretningsmodellene til distributører, med spesielt fokus på bruk av markedsføringsmateriell, verktøy og opplæring som sikrer effektiv rekruttering og salg
 • Samarbeid med teamet for å sikre felles mål og resultater gjennom engasjement, initiativ og driv
 • Tett samarbeid med representanter for medlemmene for å sikre felles strategi og effektiv bruk av markedsføringsbudsjett
 • Samarbeid på tvers av EMEAs salgs- og markedsføringsteam for å bidra til å utvikle beste praksis, og eventuelt initiere pilotprosjekter for å effektivisere markedsføringsaktivitetene.

Vi leter etter en utadvendt, energisk og positiv person som trives i den aktive og uformelle dialogen på tvers av team og medlemmer. Herbalifes forretningsidé er basert på livsstil og personlig utvikling, og vi tror det er en klar fordel om du er interessert i ernæring og en sunn, aktiv livsstil.

Marketing Manager Nordic inngår i den nordiske ledergruppen og rapporterer til Country Director, Nordic Region. I Herbalife Nutrition vil du jobbe med dyktige kollegaer i et internasjonalt og inspirerende miljø, hvor abeidsspråk i hovedsak er engelsk. Selskapets nordiske kontor ligger i fine lokaler på Lysaker.

Hvis du ønsker å høre mer om stillingen, ta kontakt med våre samarbeidspartnere i The Assessment Company, Marianne Hagen på tlf. 453 91 933 og Randi Ditlev-Simonsen, på 952 22 907.

Søknad og CV må sendes på engelsk. Søknadsfrist 5 Sept.

Kontakter

 • Kontaktperson: Marianne Hagen
 • Stillingstittel: Director & Architect Strategic Accounts
 • Telefon: +47 453 91 933
 • Kontaktperson: Randi Ditlev-Simonsen
 • Stillingstittel: Client Partner
 • Telefon: +47 952 22 907

Sted

Adresse: Fornebuveien 46 - 48