Søker dyktige mennesker som ønsker å bygge selskap


Publisert

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverAntler
LokasjonOslo
BransjeRådgivning / Konsulenter

Bygg et selskap som definerer vår fremtid. Få verktøyene, støtten og finansieringen fra en global VC her i Oslo. Søk nå til vårt neste program, med oppstart januar 2021!

Vi gir ut tilbud løpende, så vi anbefaler at du søker så raskt som mulig.
Dette er ikke en stilling. Dette er en mulighet for å møte dine med-gründere og bygge ditt eget selskap med VC- finansiering. For denne muligheten må du være i Oslo for de første ti ukene. Noen fleksibilitet kan diskuteres.
Antler hjelper eksepsjonelle individer med å starte teknologiselskap som gjør en forskjell. Vi hjelper entreprenører, både med og uten teknologibakgrunn, til å finne sine med-gründere og knytte dem sammen med et internasjonalt mentornettverk av domeneeksperter.

Antler ble startet i Singapore i 2017 av folk med erfaring fra selskap som Google, Spotify og McKinsey og utdanning fra institusjoner som Harvard, MIT og Stanford. Alle var selv suksessfulle, internasjonale gründere. Vi er en organisasjon som er svært åpen for nye ideer.

Dagene våres preges av et raskt arbeidstempo og et meget godt arbeidsmiljø, med enkel tilgang på lokale og globale ressurser. Antler sitt arbeidsmiljø er basert på tillit og eierskap til eget arbeid, og vi oppfordrer alle våre ansatte til å si sin mening når de mener at noe kan gjøre annerledes.

Våre entreprenører kommer fra hele verden. Fokuset vårt er internasjonalt, og arbeidsspråket vårt er derfor på engelsk.

Gjennom programmet vårt får du gjort følgende:

1. Finn dine co-founders – 60% av alle oppstartselskap mislykkes grunnet feil
sammensetting av gründer- teamet. Vi legger innsats i å sette sammen gode team.
Vi velger ut de mest eksepsjonelle individene som vi mener har de beste
forutsetningene til å bli fremgangsrike foundere. Den første måneden i programmetvårt handler om å gi våre utvalgte entreprenører muligheten til å finne sine med-gründere blant andre eksperter og eksepsjonelle individer. Founder- teamet får så muligheten til å teste seg gjennom vårt intensive program.

2. Få finansiering fra dag 1 – Vi tilbyr finansiering fra første dag. Vi tilbyr en månedlig tildeling, «pre-seed»- investering og en klar vei mot finansiering gjennom vårt nettverk av ledende investorer og VCer.
3. Verifiser ideen din – Dedikerte coacher vil hjelpe dere med alt fra å teste og validere ideen deres til å planlegge hvordan dere skal få deres første kunder.
4. Få tilgang til et globalt nettverk av rådgivere – Gi vil gi dere det såkalte «unfair
advantage» gjennom et nettverk av globale og lokale rådgivere, vårt alumni-
nettverk og inspirasjon fra andre, likesinnede entreprenører.

Det første Antler- programmet ble gjennomført sommeren 2018 i Singapore. Siden den gang, har vi gjennomført program på 8 lokasjoner over 4 kontinent. Pr. dags dato har Antler mottatt over 50 000 søknader globalt. Av disse, har vi valgt ut ca. 1200 entreprenører som har fått starte på programmet vårt.
Vi gjennomfører nå intervjuer for vårt tredje program i Oslo, som starter 18. januar 2021. Du kan lese mer om Oslo- kontoret vårt her: https://www.antler.co/oslo

Hva ser vi etter?

Drive

Vi er på jakt etter deg som aldri gir opp. Deg med evnen og viljen til å gjøre jobben. Etter deg som lærer raskt, og som kommer deg kjapt tilbake på bena når du møter motgang.

Evnen til problemløsning

Vi ser etter deg som tar tak i problemene rundt deg, og som evner å finne kreative løsninger.

Founder- mentaliteten

Vi ser etter individer som har gjort eksepsjonelle ting, eller som har unik ekspertise innen et satsningsområde.

Ikke sitt og vent. Gi gass, og få det til å skje. Søk nå.

Del jobb på