Vil du jobbe med salg i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSales Coach
ArbeidsgiverIce Communication Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeMarkedsføring og annonsering, Telekommunikasjon
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Salgsledelse, Salg
Søknadsfrist13.10.2022

Sales Coach har ansvar for salgsopplæring og coaching til samarbeidspartnere i bedriftsmarkedet (SoHO), herunder TM-byråer og kundeservice (KS), samt ansatte i Ice sine egne butikker. Videre skal rollen utvikle nødvendig salgsmateriell til salgskanalens teamledere og selgere. I tillegg skal du være en pådriver for planlegging, igangsetting og gjennomføring av forbedringsprosesser og effektivisering i salgsarbeidet med samarbeidspartnere i SoHO-markedet.

Vi tror du har noen års erfaring med salgsledelse, salgscoaching eller salgsopplæring, gjerne med operativ erfaring som teamleder i TM-byrå eller KS. Du er godt vant med salgs- og budsjettansvar, og går foran for å ta vare på en kultur og et arbeidsmiljø der alle deltar og bidrar. Det er en fordel med erfaring fra telekom eller B2B-salg.

Rett kandidat er en tillitsfull og god rollemodell som har evnen til å begeistre og få andre mennesker med seg, både internt i Ice og eksternt hos våre partnere og kunder. Du etablerer gode relasjoner til menneskene rundt deg og forstår hvordan tilbakemeldinger er med på å skape merverdi. Du må klare å omsette overordnede mål til operativ drift slik at dere skaper resultater.

Sales Coach cil være en del av avdelingen B2B Sales som jobber mot bedriftskundene til Ice. Stillingen rapporterer til Sales Manager SoHo.

Du får:

  • Være en del av et kommersielt sterkt miljø
  • Mulighet til å definere din egen arbeidshverdag og rolle
  • Aktivitetsbasert arbeidsform i et av Oslos flotteste kontorlokaler

Synes du dette høres spennende ut? Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i The Assessment Company, Ole Fredrik Kirkebye på 918 05 777 eller Isabel Andersen Mougios på 926 82 929.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
  • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
  • Telefon: +47 918 05 777
  • Kontaktperson: Isabel Andersen Mougios
  • Stillingstittel: Management Consultant Oslo
  • Telefon: +47 926 82 929

Sted

Adresse: Nydalsveien 18 B