Vil du rekruttere for fremtiden? Vi søker rekrutteringsrådgiver!

Publisert: Publisert:
StillingstittelRekrutteringsrådgiver
ArbeidsgiverSustainable People AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonKonsulent, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist05.02.2023

Som et resultat av økt etterspørsel etter kompetanse innenfor bærekraftig omstilling, har Hartmark Executive Search etablert Sustainable People – et selskap med et tydelig fokus: Å levere gode ansettelser til den grønne økonomien.

Ved å tilby rekruttering & search hjelper vi våre kunder å kjappere levere på sine mål- om å vokse videre inn i nye tider, om å levere på dagens krav om rapportering og ikke minst om å bidra til en raskere omstilling til en mer bærekraftig fremtid gjennom bærekraftige produkter og tjenester.

Vi ser nå etter deg som er erfaren innen rekruttering, som brenner for bærekraft og som ønsker å være med på en oppstartsreise. Kanskje jobber du i dag i et selskap med sterkt fokus på bærekraft, eller kanskje du jobber med rekruttering i et selskap som tilbyr bærekraftige systemer/tjenester.

Som person tror vi at du er god med mennesker og forholdsvis strukturert. Du er opptatt av kvalitet og oppfattes av andre som tillitsfull, hyggelig og effektiv.

Hos oss kan du forvente en spennende reise!

Et nytt selskap skal etableres – vi skal opp og frem. Vi sitter sammen med resten av gjengen i Hartmark Executive Search, og har deres fulle støtte i denne etableringen. Vi har kunder i porteføljen, og flere på vei inn. På mange måter en mulighet til å være med på etableringen av et nytt selskap, i trygge omgivelser.

Du får stor frihet, stort mandat og virkelig mulighet til å oppnå en meningsfull jobbhverdag. Å rekruttere for fremtiden, det er en ganske god følelse! Du får helt enkelt jobbe med rekruttering som betyr litt mer.

Og du får hyggelige kollegor Totalt med Hartmark Executive Search er vi 14 personer, en god blanding mellom kjønn og alder. Vi spiser lunsj sammen så ofte vi kan, vi kan garantere god stemning på både julebord og sommeravslutning, og alt derimellom. Vi har det rett og slett veldig fint sammen!

Her får du mulighet til å realisere drømmen om å være på noe nytt, fra start – sammen med bra folk.

Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Håper at du syns dette høres spennende ut. Vi venter spent på din søknad. Lurer du på noe så er det bare å ta kontakt: hei@sustainablepeople.no

Kontakter

  • Kontaktperson: Karin Sjøgren
  • Stillingstittel: Daglig leder
  • Telefon: +47 932 67 488

Sted

Adresse: HOFFSVEIEN 21