Formue søker Daglig leder til vårt kontor i Moss

Publisert: Publisert:
StillingstittelDaglig leder Moss
ArbeidsgiverFORMUE AS
TypeFast
LokasjonMoss
BransjeKonsulent og rådgivning, Bank, finans og forsikring
StillingsfunksjonLedelse, Konsulent, Rådgivning
Søknadsfrist28.03.2023

Rådgiverne ved kontoret i Moss arbeider med velstående familier i Follo - og Østfold regionen. Lederen skal forsterke Formues posisjon i regionen, ved å sikre gode relasjoner til eksisterende og potensielle kunder. Vi ønsker oss en initiativrik sparringspartner med et sterkt ønske om å utvikle teamet og våre medarbeidere i tråd med kundenes og organisasjonens forventinger. Dette betyr at du vil være en sterk bidragsyter til vår kundevekst, gjennom ditt nettverk i regionen, og gjennom ditt lederskap.

Vi søker en forretningsorientert og handlekraftig leder som er glad i folk og som motiveres av å drive utvikling og relasjonsbygging. For å lykkes i rollen bør du ha et godt nettverk og god kjennskap til regionen. Du er målrettet og trives i en hverdag hvor du får brukt dine strategiske og taktiske ferdigheter. Som leder er du opptatt av å bygge et godt team og få andre til å lykkes. Vi tror du fremstår som trygg og engasjert, og evner å vise en klar retning i din lederrolle. Samtidig tror vi rett kandidat har omfattende forretningsforståelse, og demonstrerer en tydelig etisk holdning og tilnærming til sitt lederskap.

Rett person har oppnådd gode resultater gjennom sitt lederskap, har høyere utdannelse og erfaring med rådgivning. Vedkommende tar lett i bruk innovative, digitale løsninger, samtidig som han/hun alltid prioriterer personlig kontakt i kunde- eller medarbeidersituasjon. Å se at ulike medarbeidere har ulike behov fra sin leder er avgjørende for å lykkes i rollen som leder for kontoret.

Kulturen hos Formue kjennetegnes av et hyggelig og operativt miljø med høy faglig kompetanse og dedikerte ansatte. Vi har det gøy på jobb, og vi mener et godt arbeidsmiljø er viktig for at vi skal lykkes. Vi er stolte av selskapet vi jobber i og hva vi får til sammen.

Flere perspektiver beriker og utvikler oss, og gjør oss bedre rustet til å gi god rådgivning og finne gode løsninger. Vi ønsker derfor søkere med ulik bakgrunn og erfaring.

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Sissel Brodtkorb på 412 20 913 eller Ole Fredrik Kirkebye på 918 05 777.

Søknadsfrist: Tirsdag 28. mars, 2023

Kontakter

  • Kontaktperson: Sissel Brodtkorb
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 412 20 913
  • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
  • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
  • Telefon: +47 918 05 777

Sted

Adresse: Bernt Ankers Gate 17