Julenissen kaller alle snikende alvebetjenter til kveldsskift

Publisert: Publisert:
Utløpt
ArbeidsgiverPST (Politiets sikkerhetstjeneste)
TypeEngasjement
LokasjonOslo
BransjeOffentlig administrasjon, Underholdning, Politi og sikkerhet
StillingsfunksjonIT utvikling/Utvikler (generell), IT utvikling/IT-sikkerhet, Politi
Søknadsfrist24.12.2021

Julen er tid for tradisjoner og det nærmer seg høysesong for gaveproduksjon på Julenissens verksted. Den siste tiden har det vært mye krøll og bøll i maskineriet ved Julenissens Sentrale Enhet (JSE). Flere mystiske hendelser er rapportert og sabotasje mot verkstedet og reinsdyrstallen har pågått mer eller mindre kontinuerlig siden i fjor. Det kan være Sydpolare aktører som atter en gang har trappet opp sin aktivitet, og kanskje har de rekruttert hemmelige kilder i Nord.

Det er svært viktig å komme til bunns i disse bøllestrekene og Julenissen trenger derfor å samle alle trofaste alvebetjenter så fort som mulig. De fleste bøllestrekene skjer på kveldstid, mellom Alvorangen og Alvenyttsendingen. I all hovedsak legger vi derfor opp til å styrke bemanningen vår med kveldsskiftet som starter kl 18.00.

Kvalifikasjoner

Du bør være nysgjerrig, ha grunnleggende EDB-ferdigheter og mye pågangsmot for å håndtere dette oppdraget. Førerkort for reinsdyrslede klasse X er en fordel, men ikke et krav.

Som ansatt i en beredskapsorganisasjon forventer vi at du tåler mye ruskevær, er fleksibel og villig til å yte ekstra når oppgavene krever det. Ansettelse i NPST krever også at du tilfredsstiller kravene for å stå på Julenissens liste over snille barn.

Vi tilbyr

NPST er opptatt av kompetanseutvikling og tilrettelegger for krypteringskurs, programmeringskurs og stressmestringskurs.

Vi har en veldig god kantine med perfekt kokt risengrynsgrøt hver eneste dag. Det er alltid en mandel å finne. Noen ganger serverer vi alvegløgg til grøten. Du vil få tilgang til trening i arbeidstiden sammen med våre spreke reinsdyr. Julenissen arrangerer ikke yogatimer denne sesongen, men det vil bli en svett CrossFit time hver torsdag i verkstedet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et meningsfylt og morsomt arbeid og lønn etter innsats. Vi har god pensjonsordning gjennom julenissens pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2 %). Arbeidstid vil være alle 24 dager i advent, og skiftet starter kl 18.00.

Søknad og prosess

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke hos oss. Søknad sendes elektronisk og du vil få svar med en gang.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en reell stilling, men en del av PSTs julekalender. Følg med på https://p26e.dev!

Kontakter

  • Kontaktperson: Trond Hugubakken
  • Stillingstittel: Alveoverbetjent
  • Telefon: +47 23 30 50 00

Sted

Adresse: Nordpolen

Lignende stillinger|