Har du lyst til å bidra til at Handelsbanken leverer produkter og tjenester med høy kvalitet?

Publisert: Publisert:
StillingstittelVi søker en dyktig og engasjert governance-medarbeider til avdelingen for produkt- og forretningsutvikling
ArbeidsgiverHandelsbanken
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBank / Finans / Forsikring, Økonomi / Regnskap, Konsulent og rådgivning
StillingsfunksjonKonsulent / Rådgivning, Prosjektledelse
Søknadsfrist18.10.2021

Handelsbanken tilbyr banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vår sterkt desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. Vi tar utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger. I Norge er vi ca. 850 av konsernets 10 000 medarbeidere. Handelsbanken ble grunnlagt i 1871 og er det eldste selskapet notert på Stockholmsbørsen.

Beskrivelse

Har du lyst til å bidra til at Handelsbanken leverer produkter og tjenester med høy kvalitet?

Vi søker en dyktig og engasjert governance-medarbeider til avdelingen for produkt- og forretningsutvikling.

Hva går jobben ut på?

Ditt arbeid vil være knyttet til det overordnede ansvar som avdelingen har for Product Governance, våre avtaler og dokumenter, prislister og prisendringer. Utover dette vil du ha ansvar for å støtte de produktansvarliges arbeid med regelverksimplementering og avdelingens arbeid med bærekraft. Du vil delta i prosjektarbeid på tvers av ulike avdelinger, som gjør at du raskt får utviklet ditt nettverk i banken.

Kundekrav og -adferd, tøff konkurranse og omfattende regelverk stiller høye krav til kontinuerlig utvikling av tilbudet til våre kunder. Avdelingen har ansvar for utvikling og forvaltning av mange av bankens kjerneprodukter og -tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet.

Ønsker du å bli en del av et sterkt kompetansemiljø, hvor teamarbeid er avgjørende, tror vi du vil trives godt hos oss. Vår avdeling består av 22 medarbeidere fordelt på tre team, innskudd og utlån, selvbetjening samt kort og betaling. Teamene er opptatt av å spille hverandre og kollegaene våre gode og setter godt arbeidsmiljø høyt. Du vil rapportere direkte til avdelingsleder og arbeidssted vil være Handelsbankens hovedkontor på Tjuvholmen

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har kunnskap og erfaring med utvikling av produkter og tjenester innenfor finans. Du har god forståelse for regelverk, gjerne kompetanse innenfor bærekraft, samt minimum tre års utdanning fra høyskole hvor du også har hatt juridiske fag.

Du tar personlig initiativ og er læringsvillig. Som person har du godt humør og liker å jobbe i team hvor kunnskapsdeling er viktig. Videre jobber du godt selvstendig med høy gjennomføringsevne. Du er strukturert, nøyaktig og vant til å håndtere flere oppgaver innenfor tidsfrister og trives i til tider høyt tempo.

Spørsmål om stillingen:

Hanneborg Annika - Head Business & Product Development
Telefon:480 44 240

Marthe Eide Rasmussen - HR
Telefon: 908 21 815

Sted: Tjuvholmen Allè 11, 0113 Oslo
Bransje: Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap
Stillingsfunksjon: Konsulent, Prosjektledelse, Rådgivning