Vil du lede eiendomsvirksomheten til en av Norges viktigste hjørnesteinsbedrifter?

Publisert: Publisert:
StillingstittelLeder for eiendomsvirksomheten
ArbeidsgiverStore Norske
TypeFast
LokasjonLongyearbyen
BransjeKraft og energi, Bygg og anlegg, Eiendom
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Logistikk og lager/SCM og logistikk
Søknadsfrist08.06.2023

Vil du lede eiendomsvirksomheten til en av Norges viktigste hjørnesteinsbedrifter i skjæringspunktet arktisk næringsutvikling og industri, som samtidig skal understøtte målene i norsk Svalbardpolitikk?

Store Norske Boliger AS er den største boligeiendomsforvalter i Longyearbyen med ca. 500 boliger, som vi drifter, vedlikeholder, utvikler og leier ut. Vi eier og utvikler næringseiendom både til egen virksomhet og særlig for utleie til næringsliv og institusjoner i Longyearbyen og på Svalbard. Eiendomsvirksomheten er tredelt med kommersiell avdeling, utviklingsavdeling og driftsavdeling.

Som et statseid selskap, er det viktig for Store Norske å være med på å sikre stabilitet i Longyearbyen gjennom eierskap og forvaltning av boliger og næringseiendom. Vi skal bidra til å utvikle eiendomsmassen i byen og sørge for at den utnyttes mest mulig effektivt. Se https://www.snsk.no/eiendom/om-eiendom

Vi skal bidra til å redusere energibehovet og miljøavtrykket gjennom forvaltning av egen bygningsmasse og samarbeid med lokale aktører.

Som leder for eiendomsvirksomheten til Store Norske på Svalbard har du personalansvar for 14 ansatte. Du vil ha overordnet ansvar for utvikling og forvaltning, drift og vedlikehold av både boliger og næringsbygg. Du inngår i ledergruppa i Store Norske, hvor eiendom er viktig for å oppnå målene innenfor alle forretningsområdene.

Store Norske er en viktig organisasjon for å ivareta Norges interesser på Svalbard. Det er en fordel med interesse/forståelse for samfunns- og næringspolitikk i kombinasjon med forretningsforståelse.

Den rette kandidaten har relevant høyere utdanning og solid ledererfaring innen eiendomsbransjen. Du er en forretningsorientert leder med god rolleforståelse, som kommuniserer godt på alle nivå. Du har en trygg og solid lederstil, med et sterkt teamfokus.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Patrick Gjønnes tlf. 410 42 063, Renee Davadi, tlf. 988 94 662 eller Emma-Pauline Fleischer, tlf. 468 08 401.

Kontakter

  • Kontaktperson: Patrick Gjønnes
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 410 42 063
  • Kontaktperson: Renee Davadi
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 988 94 662

Sted

Adresse: VEI 610 2

Nettverk