Utløpt

Experis bygger et ledende kompetansemiljø innen Cyber Security i Norden


Publisert
UtløptSøknadsfrist 20.10.2020

StillingstittelKonsulent / Rådgivning
TypeFast
ArbeidsgiverCibris Experis
LokasjonOslo
BransjeRådgivning / Konsulenter
Søk her

Bli kjent med Experis Ciber AS

Experis bygger et ledende kompetansemiljø innen Cyber Security i Norden, og vi søker deg som er senior sikkerhetsarkitekt /rådgiver til å være med å utvikle og levere våre tjenester innen sikkerhetsarkitektur. 
Experis Ciber er en helhetlig leverandør av sikkerhetstjenester til både små og store virksomheter, og vi bygger opp tjenester og leveranser som understøtter vår visjon  sikkerhet til alle
Våre tjenesteområder omfatter blant annet:

  • Rådgiving innen sikkerhetsledelse, risikovurderinger, personvern og sikkerhetsrevisjoner
  • Penetrasjonstesting og sårbarhetskartlegginger
  • Opplæring
  • Sikkerhetsarkitektur


Sjefskonsulent – Sikkerhetsarkitektur
Rollen som sjefskonsulent hos oss vil gi deg mulighet til å forme struktur, kultur og metodikk for våre tjenester innen sikkerhetsarkitektur, samtidig som du vil fokusere på rådgivning og jobbe i kundeprosjekter.

Senior Rådgiver:
Vi ser også etter deg som vil fokusere på rådgivning hos våre kunder innen informasjonssikkerhet, herunder implementering av sikkerhetsrammeverk og styringssystemer, utføre risiko – og sårbarhetsvurderinger og sikkerhetsanalyser.

For å lykkes hos oss tror vi at du har høyere utdanning, gjerne på Master-nivå, og 5-10 års erfaring innen informasjonssikkerhet og fortrinnsvis fra roller som CISO, sikkerhetsarkitekt eller konsulent/rådgiver.
Du har gjerne aktuelle sertifiseringer, for eksempel ISO27001 Implementer eller Lead Auditor, TOGAF, CISM, CISSP, CCSP eller SSCP.
Som person er du en relasjonsorientert lagspiller med sterkt kundefokus. Du evner å analysere og bryte ned komplekse problemstillinger, og er god på å omsette behov til velfungerende løsninger.
Det er avgjørende at du har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk skriftlig og muntlig
 

Vi tilbyr:

  • Hos oss blir du en viktig nøkkelperson i vår strategiske satsning innen informasjonssikkerhet.  
  • En arbeidsgiver med fokus på din personlige utvikling og et miljø der kurs, faggrupper og konferanser er en selvfølge
  • Ansettelse i et selskap som er lite nok til at du får en tett personlig oppfølging, men store nok til å tilby varierte karrieremuligheter på tvers av fagdisipliner i store samfunnskritiske prosjekter
  • Et sterkt nordisk fagmiljø hvor du både kan lære av og jobbe med de beste sikkerhetsspesialistene
  • Konkurransedyktige betingelser på individuelle vilkår
  • Experis Ciber er et selskap i ManpowerGroup. For tiende året på rad er ManpowerGroup blant Etispheres World's Most Ethical Company.


 
Velkommen som søker til Norges hyggeligste konsulenthus.

Om arbeidsgiveren

Experis Ciber er et konsulentselskap innen IT rådgiving, systemutvikling og SAP som er 100% eid av Experis. Selskapet leverer prosjekter og tjenester til private og offentlige virksomheter med en bred kundemasse med store og små prosjekter. I Experis Ciber er vi 170 ansatte og holder til sentralt Oslo. Experis Ciber er et anerkjent konsulentselskap med dyktige og stolte medarbeidere i et personlig og skapende miljø. Gjennom virksomhetsforståelse, åpenhet og integritet hjelper vi kundene våre til suksess. Vi er resultatorienterte, men også en trygg og god samarbeidspartner. Våre faglige styrker ligger innenfor følgende områder: digitale prosesser, funksjonell rådgivning, prosjektledelse, test, java, .NET, frontend, UX, forvaltning og SAP.

NettverkFacebook LinkedIn

SektorPrivat

Antall stillinger2

StedLakkegata 53, 0187 Oslo

Bransje Konsulent og rådgivning,IT

Stillingsfunksjon Konsulent, Rådgivning,Prosjektledelse

Nøkkelord

Sikkerhetsarkitekt, Cyber Security, Sikkerhetsanalyse, ISO 27001, Sikkerhetskonsulent, Informasjonsikkerhet, Rådgiver IKT, GDPR, Ciso

Søk her
Del jobb på