Ernæringsfysiolog med interesse for helsekost


Publisert
Søknadsfrist 26.04.2021

StillingstittelAnnet
TypeFast
ArbeidsgiverBioconnect
LokasjonSandefjord
BransjeHelse / Sosial

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Til spennende selskap i vekst søker vi nå en dyktigFagsjef - Fagansvarlig ernæringsfysiolog
 Ansvarsområder

Som Fagansvarlig hos Bioconnect AS vil du bringe innovativ tenkning og fagkunnskap til å skape bevissthet og engasjement rundt våre produkter, som bidrag til å oppnå bedre helse og bedre livskvalitet for våre brukere. Du vil ha stor grad av påvirkning på selskapets videre satsning innen helse og ernæring internt og samarbeide med de beste fagmiljøene i verden innen vår bransje. Kommunikasjon er en viktig del av jobben og du vil bl.a. delta på relevante kundemøter, seminarer og representere selskapet på messer og bransje-events.

Viktigste arbeidsoppgaver

 • Hovedansvar for all kommunikasjon om produktene eksternt
 • Lage beskrivelser av produktene til hjemmesider, nyhetsbrev
 • Være vår faglige spydspiss utad mot myndigheter, kunder, bransjefora, osv.
 • Utvikle nye produkter og konsepter
 • Være en faglig sparringspartner internt

Kvalifikasjoner

 • Du er autorisert klinisk ernæringsfysiolog og evner å sette deg inn i og trekke ut essensen av vitenskapelige studier
 • Du må kunne ha en kommersiell fremtoning utad og kunne formidle faget på en enkel og forståelig måte til mottaker
 • Du må beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, da selskapet opererer internasjonalt og mye intern kommunikasjon foregår på engelsk
 • Du har enten hatt tilsvarende stilling tidligere eller/og grunnleggende interesse for helse, ernæring og kosttilskudd
 • Du må brenne for å utvikle produkter som kombinerer naturens underverk med dybdekunnskap om farmakologi 
 • Du må like å være med på å bygge opp nye- og foredle eksisterende produkter.

Ønskelige egenskaper

Du er en ekte lagspiller som legger engasjement og stolthet i arbeidet ditt. Du må kunne jobbe selvstendig og å ha trygghet i egne avgjørelser. Du trives i et lite miljø hvor alle drar mot samme mål og motiveres av å nå felles resultater.


Vi tilbyr

Bioconnect As jobber hver dag for å utvikle og tilby de beste produktene til våre brukere. Vi er ekstremt stolte av å både utvikle egne produkter, konsepter og dessuten representere noen av de beste leverandørene av førsteklasses ingredienser designet for kosttilskudd og ernæringsmidler, mat og drikke samt hudpleie og kosmetikk til kunder ute i Europa og i Norge.
Alle i selskapet følger våre verdier og oppmuntrer hverandre til å være oppfinnsomme, pålitelige, tilpasningsdyktige og å ta ansvar. Vi er et lite selskap og våre ansatte kan dele informasjon og ideer åpent med hverandre og forvente respekt og ærlighet tilbake. Vi jobber hardt og målrettet og utvikler oss kontinuerlig for å holde oss oppdatert med dagens markeder og trender. Vi er bevisst å være lydhøre overfor våre kunder og brukere. Vi er opptatt av å gjøre selskapet til en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier.

Stillingen er nyopprettet og du vil derfor i sterk grad påvirke hvordan du vil jobbe og også hvordan selskapet skal utvikle seg videre. Synes du dette høres spennende ut, hører vi gjerne fra deg.
For spørsmål om stillingen eller selskapet, kan du kontakte våre rådgivere i Skagerak Consulting AS, Geir Nordvold, tlf. 938 28 100 eller Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938.
 

Om arbeidsgiveren

Bioconnect AS er en leverandør av egne merkevarer og ingredienser til det norske og internasjonale helsemarkedet.
Datterselskapene Biogredia AS og Bodymarkers AS leverer i dag produkter til markedene for mat, drikke, kosmetikk, kosttilskudd og medisinske tester i Europa.
Bioconnect AS ble etablert i 2011 og har i dag datterselskaper i Sverige, Sveits og Storbritannia. Selskapet er nå inne i en ekspansiv utviklingsfase og hadde i 2020 en omsetning på ca. 65mill. Selskapets hovedkontor er i Sandefjord.

NettverkFacebook LinkedIn

Sektor Privat

Sted Thorøyaveien 11, 3209 Sandefjord

Bransje Helse og omsorg,Farmasi og legemiddel,Grossisthandel import/eksport

Stillingsfunksjon Helsepersonell / Ernæringsfysiolog

Nøkkelord

Klinisk ernæringsfysiolog, Helsekostbransjen, Ernæringsfysiolog, Vestfold

Del jobb på