Vil du videreutvikle HR-arbeidet i en organisasjon som utgjør en forskjell?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHR-leder
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeKonsulent og rådgivning, Offentlig administrasjon, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonLedelse, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist15.02.2023

Vi i Enova jobber for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet, og skal i nært samspill med markedet bidra til at ny klima- og energiteknologi utvikles og tas i bruk i alle sektorer i samfunnet. Vi forvalter betydelige ressurser på vegne av samfunnet. En ansvarlig forvaltning av midlene er helt sentralt, samtidig som vi skal være modige og ta risiko i en krevende omstilling. For å lykkes med dette har vi høye ambisjoner for utviklingen av egen organisasjon og vår kompetanse – her spiller HR-arbeidet en sentral rolle.

Du lurer sikkert på hvorfor du skal lese videre? Foruten et givende samfunnsoppdrag og rollens mandat, står vi ovenfor et brytningspunkt fra et HR-perspektiv. Vi har det siste året gjennomført flere strukturelle endringer, og er på vei mot å bli en datadrevet organisasjon. For deg vil dette medføre at vi skal videreutvikle og øke fokuset på HR i organisasjonen. Dette vil kreve endringer som ny HR-leder skal bidra til å sette retningen for, samt ha en viktig rolle i operasjonaliseringen av. I tillegg gjennomfører vi for tiden et ambisiøst program for kompetanse- og organisasjonsutvikling – dette eies av HR.

Arbeids- og ansvarsoppgaver er blant annet:

  • Utvikle og lede HR-arbeidet i Enova
  • Sikre at Enova har en HR- og kompetansestrategi som gjør at vi leverer på vår overordnede strategi og avtale med eier
  • Initiere og bidra til endringsprosesser i Enova
  • Jobbe operativt innenfor særlig organisasjonsutvikling og lederutvikling, og sikre at vi har kompetanse, prosesser, ledelse, kultur og arbeidsmiljø som bidrar til at vi når våre mål

Stillingen rapporterer til direktør for virksomhetsstyring.

Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes hvis du har tyngde og erfaring innen HR-faget, som ansvarlig for HR i en større virksomhet og/eller som konsulent med vesentlig prosjektledererfaring. Du er vant med å kombinere strategisk initiativ med operative leveranser og ledelse, samtidig som du søker å være en god støttespiller for andre ledere i organisasjonen. Videre tror vi at du trives i møtet med folk – både i det å se den enkelte, og å bygge gode lag. Relevant utdanning på masternivå, innen for eksempel organisasjonspsykologi, HR, ledelse eller økonomi og administrasjon vil være en fordel, men erfaring og kompetanse kan kompensere for utdanning.

Søknadsfrist er 15.februar, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest. Arbeidssted er Enovas kontor i Trondheim.

Ønsker du ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Enova ved direktør for virksomhetsstyring Roger Eriksen på tlf.918 59 284, e-post: roger.eriksen@enova.no , eller vår rådgiver Emil Lutterloh-Lie i The Assessment Company på tlf. 468 91 281, e-post: emil.lie@theac.no.

Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kontakter

  • Kontaktperson: Emil Lutterloh-Lie
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 468 91 281
  • Kontaktperson: Roger Eriksen
  • Stillingstittel: Direktør virksomhetsstyring
  • Telefon: +47 918 59 284

Sted

Adresse: Brattørkaia 17a