Ønsker du å ta en nøkkelrolle innen økonomistyring i et av Bergens mest spennende industriselskaper?

Publisert: Publisert:
StillingstittelCFO
ArbeidsgiverConnector Subsea Solutions
TypeFast
LokasjonKokstad
BransjeDrift og vedlikeholdstjenester, Maritim og offshore, Olje og gass
StillingsfunksjonRevisjon og kontroll, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering, Økonomi og regnskap

Connector Subsea Solutions har hatt suksess med å etablere seg som en verdensledende aktør innen reparasjon av rør og infrastruktur på store havdyp. I 2020 hadde selskapet en omsetning på 200 millioner og har alle ledende oljeselskaper i kundeporteføljen. Selskapet er i en vekstfase og ser etter en økonomisjef som skal ta ansvaret for selskapets økonomifunksjon.

Økonomiavdelingen består i dag av seks ansatte fordelt mellom selskapets kontorer i Bergen og på Ågotnes, i Birmingham og i Leeds, England. Som økonomisjef vil du få ansvar for å videreutvikle systemer og rutiner for regnskap og økonomistyring for alle de 4 forretningsområdene i selskapet. Du må ha erfaring fra økonomistyring og et godt innblikk i regnskap og rapportering.

Det er viktig for oss å ha et team med rett kompetanse og du vil være ansvarlig for å lede og utvikle økonomifunksjonen i selskapet i riktig retning. Hos oss er det rom for personlig vekst: Forestill deg å jobbe i en liten bedrift men hvor kompleksitet i struktur og transaksjoner er det samme som et større internasjonalt konsern. En perfekt utviklingsarena for en ambisiøs økonom.

Hovedoppgaver:

- Økonomistyring, regnskap og rapportering - Budsjettering og prognose - Videreutvikling av systemer og rutiner, inkl. ERP system - Kontakt med revisor, årsoppgjør m.m. - Ansvarlig for økonomi og oppfølging av økonomien i kundeprosjekter

Ønskelige kvalifikasjoner:

- Siviløkonom/Master i økonomi eller tilsvarende - Erfaring fra økonomistyring, gjerne som økonomisjef eller controller - Erfaring med ERP-systemer - Fortrinnsvis erfaring med prosjektøkonomi

Vi søker deg som ønsker å ta steget inn i en viktig rolle og ha en arbeidshverdag som gir handlingsrom. Du vil få stor mulighet for personlig vekst i arbeid med spennende prosjekter og en variert arbeidsdag. Dine kollegaer vil være dyktige fagfolk som brenner for å fungere godt som et team. Du får en mulighet til å lede en funksjon i selskapet som skal sikre at selskapet har god økonomisk styring. Hverdagen hos Connector Subsea Solutions består av høyt tempo og innebærer at du er strukturert og proaktiv som person. Her kan du forvente en trygg arbeidsplass med respekt for work-life balance.

Synes du dette høres spennende og interessant ut, ta kontakt med Jon Gjerde i Visere på tlf. 95844394/ jon.gjerde@visere.no. Om du vil kan vi holde navnet ditt fortrolig overfor oppdragsgiver i første omgang.

Vi ser frem til å høre fra deg snarest eller innen 22.09. Gå inn på visere.no og legg inn din søknad og CV.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jon Gjerde
  • Stillingstittel: Partner Visere AS
  • Telefon: +47 958 44 394

Sted

Adresse: Kokstadflaten 17