Vil du bidra i valg av tekniske løsninger og utstyr for fremtidens landbaserte oppdrettsannlegg?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSolution Engineer
ArbeidsgiverAKVA group ASA
TypeFast
LokasjonKlepp stasjon
BransjeFiskeri og oppdrett, Industri og produksjon, Olje og gass
StillingsfunksjonLedelse, Ingeniør
Søknadsfrist31.05.2023

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til akvakulturindustrien. Drevet av lidenskap, engasjement og en dyp forståelse for kompleksiteten i akvakultur, leverer vi avanserte løsninger for utfordringer til havs og på land, og bidrar til å gjøre industrien mer bærekraftig. Vår vilje til å skape en bedre fremtid har vært vår drivkraft siden AKVA-gruppens start for over 40 år siden. Vi er til stede i alle verdens markeder med kontorer i 11 land og hovedkontor på Kverneland Næringspark på Jæren.

Utviklingen av landbasert fiskeoppdrett er viktig for å møte markedets voksende etterspørsel etter laks på en bærekraftig måte. AKVA-gruppen er verdens ledende leverandør av landbaserte løsninger, og for å støtte den fortsatte veksten, styrker vi nå vårt Customer Excellence-team med en dedikert solution engineer. Har du ingeniørerfaring og sterke kommunikasjonsevner? Og ønsker du å bidra til utviklingen av landbasert fiskeoppdrett globalt? Da håper vi du vil fortsette å lese og sende oss en søknad for å utforske mer.

Hovedansvar i stillingen vil være å utarbeide tilbud gjennom å dimensjonere og prise landbaserte anlegg. Du vil inngå som en viktig del av vårt team og bidra med valg av tekniske løsninger og utstyr som tilfredsstiller kundenes behov. Din tekniske kompetanse blir verdifull her.

Vi har bred teknisk berøringsflate og det er store muligheter for at påta seg spesialistrollen samt å ta ansvar for kvalitet og forbedringer innen de områder som interesserer den enkelte. Disse områdene omfatter rør,, el-tavler, PLS, pumper, energianlegg, biologi/kjemi osv.

Du vil rapportere til Manager Service & Sales Engineering og arbeide tett med salgsteamet i Land Based-forretningsområdet, med tilstedeværelse primært i Norge og Danmark.

Arbeidssted vil være på vårt moderne hovedkontor på Klepp Næringspark, bare en kort 5-minutters spasertur fra Øksnevadporten togstasjon, med parkering for alle, og splitter nye trenings- / dusjfasiliteter.

I denne stillingen vil du lykkes best dersom du er allsidig og fleksibel av person. Du jobber godt alene , men trives også som lagspiller, dedikert til å finne gode og lønnsomme løsninger.

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Utføre beregninger, designarbeid og utarbeidelse av tilbud
 • Justere og tilpasse løsninger til kundenes behov i samarbeid med Bid Manager / Account Manager og tekniske spesialister
 • Delta i kundemøter når det er aktuelt, sammen med andre selskapsrepresentanter
 • Bidra i forsyningskjeden for leverandørinput og informasjon
 • Overlevering av løsning og underlag til prosjektavdelingen
 • Bidra i diskusjoner med mål om optimalisering av bygg- og prosesseringsanlegg

Litt om deg:

 • Relevant ingeniørerfaring (for eksempel akvakultur, prosessindustri og/eller mekanisk).
 • Grad i ingeniørfag, men lang og relevant erfaring kan kompensere for mangel på formell utdanning
 • Du har ferdigheter innen beregninger og design. Teknisk tegning er en fordel men ingen krav
 • Du har flytende norsk og engelskferdigheter
 • Gode Excel- og digitale systemferdigheter (arbeidsverktøy)
 • Du er glad i kundemøter og har presentasjonsferdigheter
 • Du er proaktiv; tar gjerne initiativ og dedikert til å levere gode resultater

Verdier og muligheter vi tilbyr

I denne rollen kan vi tilby en jobb i en global og ambisiøs bedrift, der vi streber etter å produsere og levere utmerkede akvakultursystemer med optimale vannkvalitetsforhold som trengs i landbasert fiskeoppdrett. Du vil være en del av et team av entusiastiske og dedikerte mennesker og ha et bredt grensesnitt med mange interessenter. Bransjen og jobben har mange spennende utfordringer å løse, der du vil få muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Visjonen vår er "Å bane vei for en bedre fremtid", og verdiene våre er CARE. CARE står for: Kundefokus, Akvakulturkunnskap, Pålitelighet og Entusiasme.( Customer Focus, Aquaculture Knowledge, Reliability and Enthusiasm) Dette er våre felles forventninger til alle ansatte, og forhåpentligvis verdier som du kan identifisere deg med. Vi verdsetter våre ansatte og deres mangfold, kultur og bakgrunn, og vi jobber sammen for å tilby det beste arbeidsmiljøet på globalt nivå. Vi har sosiale klubber, sommer- og vintersamlinger, og turer og arrangementer organisert av ansatte.

Kontakter

 • Kontaktperson: Linda Bore
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 412 39 398
 • Kontaktperson: Margunn Gjelsvik
 • Stillingstittel: Senior Manager
 • Telefon: +47 996 41 266

Sted

Adresse: Plogfabrikkvegen 11