Brenner du for markedsføring, er kreativ og sulten på nye utfordringer i et nordisk selskap ?

Publisert: Publisert:
StillingstittelMarketing Manager
ArbeidsgiverSergel Norge AS
TypeFast
LokasjonSandefjord
BransjeBank, finans og forsikring, Markedsføring og annonsering, Markedsanalyse
StillingsfunksjonKontor og administrasjon, Markedsfører, Salg
Søknadsfrist20.01.2022

I Sergel har vi tro på at våre ansatte skal bli vist tillit, få muligheten til å ta ansvar og ha det gøy på jobb! Vi søker engasjerte kolleger som er aktive, liker å utfordre og som er utpreget lagspillere. Vi lykkes ved å være gode sammen og at vi hjelper hverandre når det trengs.

Som Marketing Manager i Sergel Norge AS vil du bringe innovativ tenkning, markedsføringskreativitet og din lidenskap til å skape bevissthet og engasjement med våre selgere og våre kunder. Dette vil være en mulighet til å utnytte dine digitale og sosiale mediekunnskaper til å utvikle både nye og eksisterende kunder. Du vil samarbeide med vårt salgteam for å etablere salgsplaner for det norske markedet. Du vil rapportere til HEAD of Sales & Marketing og vil ha ansvar for alle aspekter av markedsføring i Sergel Norge, både internt og eksternt. Du vil også bli en del av Nordic Marketing Group og bidra på nordisk nivå.

Vi ser etter deg som har god erfaring innen både tradisjonell og digital markedsføring. Som er vant med å skape aktiviteter og events sammen med selgere og partnere. Du har hatt likelydende stilling tidligere og vært ansvarlig for markedsføringen i et selskap. Du har også god kunnskap om markedsføringsverktøy, CRM og er komfortabel med å jobbe med innhold og markedsføring. Du har jobbet med B2B-markedsføring og har forståelse av Cloud-teknologi. En forståelse, og kanskje en lidenskap for branding, kundeservice eller selve kundeopplevelse, vil være en fordel. Om du har erfaring innen Marketing Automation og Account Based Marketing og er kjent med verktøy som Upsales, Lime og Wordpress vil det være et stort pluss.

Din personlighet må kjennetegnes gjennom en ekte lagspiller som er stolt av sitt selskap og sitt arbeid. Du trives i et fartsfylt kreativt miljø og motiveres av kundesuksess. Vi ser etter entusiasme, individualitet og profesjonalitet. Sergel Norge AS er stolt av sin kultur, og du vil være med på å leve disse verdiene videre.

Du må kunne beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig da selskapet er internasjonalt og intern kommunikasjon foregår på engelsk.

I Sergel Norge AS jobber vi hver dag for å utvikle og tilby den beste servicen til kundene våre. Alle i selskapet følger våre verdier og oppmuntrer hverandre til å være oppfinnsomme, pålitelige, tilpasningsdyktige og ta ansvar. Våre ansatte kan dele informasjon og ideer åpent mellom hverandre og forvente respekt og ærlighet tilbake. Vi jobber hardt, trives med det vi gjør, og samtidig utvikler vi oss for å være oppdatert i dagens markeder. Vi brenner for å være lydhøre overfor våre kunder og ansatte. Alt dette kombinert med flotte team og kunnskapsrike kollegaer, når vi det endelige målet om en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier.

Føler du at dette er et selskap du vil du være med på å utvikle videre, ser vi frem til å høre fra deg.

For nærmere informasjon

Seniorrådgiver Geir Nordvold, gn@skc.no, 938 28 100

Seniorrådgiver Catrine Svendsen, cs@skc.no, 926 06 610

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Cathrine Svendsen
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 926 06 610
  • Kontaktperson: Geir Nordvold
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 938 28 100

Sted

Adresse: Framnesveien 7

Lignende stillinger|