Chief Financial Officer

Publisert: Publisert:
StillingstittelChief Financial Officer
ArbeidsgiverOneCo FO Telecom
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Elektronikk, Telekommunikasjon
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist15.11.2021

CFO FO Telecom - er det deg?

OneCo's FO Telecom søker en ambisiøs, kommersiell og faglig dyktig CFO som kan bli en del av vårt lederteam. Du får totalansvar for økonomi og finans i ett av konsernets seks forretningsområder, Telecom, som omsetter for ca. 2,2 mrd. årlig. Som CFO i konsernets største forretningsområde blir du en viktig sparringpartner og rådgiver for CEO, ledergruppen og andre nøkkelpersoner i organisasjonen. I tillegg vil du ha tett dialog og samarbeid med konsernets CFO og øvrige ledere innenfor økonomi. Du vil lede et team på ca. 20 personer.

Vi ser etter en person som har gode lederegenskaper og som forstår verdien av samhandling på tvers i konsernet. Du er analytisk, proaktiv og kommersielt orientert, og evner å forvalte og utvikle økonomiområdet og virksomheten i et langsiktig og helhetlig perspektiv. Vi tror rett person har minimum 5-10 års relevant erfaring, gjerne fra prosjektorienterte virksomheter.

Stillingen rapporterer til Leder FO Telecom/CEO i OneCo Networks AS. Arbeidsted er Oslo.

Ønsker du mer informasjon, ta gjerne uforpliktende kontakt med Arne Gunnar Dokken, partner i Amrop Delphi (+47 900 46 689) eller Geir Aronsen, Leder FO Telecom/CEO i OneCo Networks AS (+47 905 67 720).

Kontakter

  • Kontaktperson: Arne Gunnar Dokken
  • Stillingstittel: Managing Partner, Amrop Delphi
  • Telefon: +47 900 46 689
  • Kontaktperson: Geir Aronsen
  • Stillingstittel: Leder FO Telecom/CEO OneCo Networks AS
  • Telefon: +47 905 67 720

Sted

Adresse: Alf Bjerckes vei 1