Erfaren og operativ daglig leder innen elektro

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverProvstrømspesialisten AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Eiendom, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Ingeniør/Elektroingeniør

Har du lyst på en daglig leder stilling i et firma som tar bærekraft og miljø på alvor?

Vi ser etter en erfaren og operativ leder til å utvikle Provstrømspesialisten AS til å få en ledende posisjon innen utleie av provisorisk strøm til private og offentlig prosjekter i Norge. Her får du muligheten til å bygge og videreutvikle et spennende selskap og du kan sette ditt fotavtrykk i bransjen.

Selskapet er en del av Konstel konsernet som eier 23 elektroentreprenører. Selskapet gjøre det svært bra og det gir et godt utgangspunkt for å bygge Provstrømspesialisten videre. Selskapet vil være konsernets spydspiss innen utleie og leveranser av provisorisk strøm.

Som leder har du solide ambisjoner. Du er trygg på deg selv, du har lett for å lede andre, du har gode mellommenneskelige evner som sikrer at du bygger gode relasjoner internt og eksternt. Du har god gjennomføringsevne, er løsningsorientert og har solide relasjonsbyggende ferdigheter. Stilling vil være av både strategisk og operativ karakter. Stillingen gir muligheter for å arbeide med overgangen til et bærekraftig samfunn med økt elektrifisering, smart bruk og gjenbruk av hovedskap, fordelingsskap, gummikabler, kontakter og byggeplassbelysning. Du vil også få ansvar for Provstrømspesialisten sine nettsider og få de "live".

Vi ser etter en person som har relevant utdannelse innfor elektro. Du bør være autorisert installatør og ha minimum 5 års relevant erfaring.

Stillingen gir muligheter for å arbeide med tjenester og produkter som er av stor betydning for overgangen til et bærekraftig samfunn med økt elektrifisering.

Du har erfaring som selger og leder, helst fra elektro og utleiebransjen. Du er en naturlig kremmer og har alltid et smil på lur. Hvis din kompetanse og personlige egenskaper passer, vil du være perfekt til å lede vår ambisiøse provstrøm satsing i Norge.

Stillingen er lokalisert i Oslo området og rapporterer direkte til styret.

Treffer dette deg, men du har fortsatt noen spørsmål, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting Odd-Arne Krogstad 90753484 eller Ruth Camilla Aas 91177259.

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ruth-Camilla Aas
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 911 77 259
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Jerikoveien 26

Lignende stillinger|