Network Development Manager/KAM

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelNetwork Development Manager/KAM
ArbeidsgiverRecharge AS
TypeFast
LokasjonMoss
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Konsulent og rådgivning, Kraft og energi, PR, informasjon og kommunikasjon, Miljøtjenester
StillingsfunksjonProsjektledelse, Forretningsutvikling og strategi, Salg/Løsningssalg
Søknadsfrist23.01.2022

Har du lyst til å være med å endre verden til å bli grønnere?

Overgangen til en hel-elektrisk norsk bilpark går raskere enn noen gang. Vi har vært med på denne reisen i over et tiår (frem til 2020 under merkevaren Fortum Charge & Drive), og har store planer om å fortsette å være en ledende aktør i å redusere klimautslippene i Norge. Vi vet at tilgangen til rask, enkel og tilgjengelig ladeinfrastruktur er avgjørende for å gjøre det enda lettere å gå over til å kjøre elektrisk. For å møte morgendagens behov og forventninger, har vi store vekstplaner for vårt nettverk.

Derfor styrker vi nå vårt kommersielle team med en ny Network Development Manager/ Key Account Manager.

Som Network Development Manager i Recharge får du det helhetlige ansvaret for å utvide, forbedre og opprettholde en avgrenset del av vårt ladenettverk. Du vil forholde deg til et utvalg lokasjonspartnere og vil være eier av disse relasjonene. Sammen med et tverrfaglig kollegiale, får du ansvaret for å beholde og utvikle disse partnerskapene. Det er forventet at du både utvikler eksisterende, og etablerer nye ladelokasjoner sammen med dine partnere, i tillegg til at du vil ha en viktig rolle i arbeidet med å etablere nye lokasjonspartnere. Rollen er landsdekkende og vil kreve noe reising.

Arbeidsoppgaver

  • Forberede og gjennomføre møter på egenhånd eller sammen med kolleger
  • Lede et internt tverrfaglig team av medarbeidere i utbyggingsprosesser
  • Rapportere status i byggeprosjekter på en tydelig, profesjonell og effektiv måte
  • Utvikle beslutningsgrunnlag med økonomiske beregninger og komme med anbefalinger for nye ladelokasjoner
  • Utforme, formulere og forhandle kontrakter med nye lokasjonseiere
  • Utvikle og styrke relasjonen til eksisterende partnere, samt være sentral bidragsyter i anskaffelsen av nye

Kvalifikasjoner

Målbevisst og ambisiøs

Som Network Development Manager ønsker vi at du har et personlig driv for å skape resultater. Vi ønsker å utvikle deg til å kunne mestre en kommersielt ledende stilling hos oss på lengre sikt. For å gjøre dette kreves det innsats, lærevillighet og pågangsmot. Personlige mål og ambisjoner setter ofte premissene for dette, og vi ønsker deg som vil være med og skape noe.

Gode analytiske evner

Du er god til å strukturere, analysere og anvende data i dine beslutningsunderlag. Du er også nysgjerrig av natur, og kan gjøre selvstendige analyser av egen portefølje, markeder etc.

Sterke relasjonelle ferdigheter

Du er god til å lytte og forstå. Det vil si du evner å sette deg inn i motpartens situasjon og agere deretter, samtidig som du proaktivt jobber med å forbedre relasjonene og leter etter nye forretningsmessige muligheter i relasjonen.

Tillitsskapende og god til å kommunisere

Du opptrer troverdig, pålitelig og lite selv-sentrert i din dialog. Gjennom dine handlinger og din forståelse blir du en samarbeidspartner våre lokasjonspartnere får tillit til.

Gode formuleringsevner skriftlig, muntlig og visuelt (både på norsk og engelsk) og behersker de vanlige Office-applikasjonene godt. Du formulerer deg tydelig på e-post, fører tydelige møtereferater og evner å formulere gode, tydelige og klare kontrakter. Alt dette på både norsk og engelsk. Du er komfortabel med telefon som arbeidsverktøy. Du evner å lage kalkyler, sette opp enkle investeringsanalyser og lese overordnede regnskaper i Excel etter opplæring. I tillegg er det en fordel om du behersker PowerPoint

Personlige egenskaper

Lojal og pålitelig

Du knytter deg fort til et nytt team og utvikler en sterk lagfølelse, samtidig som du har en høy personlig standard for kvaliteten i arbeidet du utfører.

Reflektert og rolig

Du opptrer fornuftig og foretar deg ikke forhastede beslutninger du ikke er helt sikker på. Du utviser og utstråler kontroll og fattethet i stressende og uoversiktlige situasjoner.

Fremoverlent og selvstendig

Da Recharge fortsatt i mange sammenhenger er å betrakte som et start up , vil du kunne oppleve å måtte finne ut av enkelte ting selv. Du vil selvsagt bli gitt nødvendig opplæring, men i en travel hverdag vil du nok komme opp i situasjoner hvor du må stå på egne ben hurtig.

Lærevillig og åpen

Du har en generell holdning om at alt nytt kan læres, du inntar en proaktiv adferd med tanke på å tilegne deg ny kunnskap og er mottakelig for å lære deg og etterleve nye arbeidsmetodikker.

Vi tilbyr

I rollen ligger spennende og utfordrende oppgaver innenfor fremtidens transportløsninger med muligheten til å være med på å skape en av vår tids største industrirevolusjoner – elektrifiseringen av transportbransjen samt det ligger en stor mulighet for personlig utvikling og å påvirke den videre utvikling av dette forretningsområdet . Recharge er et forretningsområde i vekst med stort markedsmessig potensiale.

Du vil bli del av-, og jobbe tett sammen med et engasjert og inkluderende miljø i det norske Recharge teamet, i tillegg til å ha et godt samarbeid med dine internasjonale kolleger i Sverige og Finland. Recharge er en pioner i fremdriften av ladeteknologi, se artikkel hvordan vi utvikler induksjonsladning for taxier i Oslo.

Arbeidssted er i dag på Grålum utenfor Sarpsborg, men vil flytte til nye og flotte lokaler i Moss 2.dre kvartal 2022. For mer informasjon, se https://www.rechargeinfra.com/

Kontakter

  • Kontaktperson: Robert Nash
  • Stillingstittel: Regional Manager
  • Telefon: +47 928 99 694

Sted

Adresse: Henrich Gerners gate

Lignende stillinger|