Vil du jobbe med kunstig intelligens og maskinlæring?


Publisert
Søknadsfrist 02.06.2020

StillingstittelIT
TypeFast
ArbeidsgiverSparebank 1 Østlandet
LokasjonOslo
BransjeBank / Finans / Forsikring

SpareBank 1 Østlandet søker etter nok en fremoverlent data scientist til vårt team innenfor avansert analyse. Fagområdet treffer bredt i bank og du vil få anledningen til å jobbe med begrepet kundeinnsikt på tvers i organisasjonen og med løsninger bl.a. innenfor kundedialog, kredittrisiko, antihvitvask/bekjempelse av terrorfinansiering, produktutvikling og prising.

Ved å ta i bruk løsninger innenfor kunstig intelligens og maskinlæring ønsker vi å forbedre våre kundetjenester og skape økt innsikt og bedre beslutningsstøtte i hele banken.

Vi søker deg som er nysgjerrig og engasjert og som ønsker å være en del av vårt team for avansert analyse lokalisert i Oslo Sentrum. Som ansatt i SpareBank 1 Østlandet vil du få mulighet til å samhandle med tilsvarende miljøer, data scientister og analytikere i hele SpareBank 1 Alliansen.

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte Pål S Schau (fagsjef avansert analyse) eller Kolbjørn Bakken (leder datavarehus).

Arbeidsoppgaver

  • Jobbe frem og bearbeide data for analytiske formål
  • Analysere og tolke data
  • Bygge analytiske modeller med bruk av blant annet maskinlæring, samt implementere og vedlikeholde disse
  • Visualisere og kommunisere funn
  • Prosjektarbeid / prosjektledelse i nært samarbeid øvrige enheter og forretningsområder

Kvalifikasjoner

  • Universitets- og høyskoleutdanning på masternivå innenfor matematikk/statistikk/informatikk/IT/computer science eller økonomi med fokus på kvantitativ analyse
  • Gode ferdigheter innen programmering: Python (maskinlæringsbibliotekene) og SAS/ MS SQL
  • Må kunne forene forretningsforståelse med bred teknisk kunnskap
  • Erfaring fra bank og forsikring vil være et pluss
  • Du må kunne kommunisere flytende på norsk muntlig og skriftlig

Om arbeidsgiveren

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og er godt forankret på Østlandet med sin 175-årige tilstedeværelse i Innlandet, Oslo og Viken. Konsernadministrasjonen ligger i Hamar og selskapet er notert på Oslo Børs. Banken er en bærebjelke i mange lokalsamfunn. Gjennom finansiering til privatpersoner og bedrifter som ønsker å realisere gode prosjekter, bidrar banken til bærekraftig vekst og utvikling. Konsernet har med sine datterselskaper til sammen 1 125 ansatte og en forretningskapital på 178,5 milliarder kroner. I tillegg til bank, plassering og forsikring, tilbyr konsernets datterselskaper eiendomsmegling, regnskap, leasing og annen finansiering. Banken er medeier i SpareBank 1 Gruppen og har et nært samarbeid med de andre alliansebankene i SpareBank 1.

Sektor: Privat
Sted: Youngstorget 5, 0181 Oslo
Bransje: Bank, finans og forsikring, IT, Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon: Analyse, IT utvikling/Utvikler (generell), Prosjektledelse
Nøkkelord: Data science, maskinlæring, analyse, AI

Del jobb på