Vil du være med på et mineralutvinningsprosjekt basert på miljøvennlig gruvedrift?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHR-leder
ArbeidsgiverNordic Rutile AS
TypeFast
LokasjonFørde
BransjeBygg og anlegg, Industri og produksjon, Metaller og mineraler
StillingsfunksjonHR, personal og rekruttering, HMS
Søknadsfrist30.01.2023

Vi søker en forretningsorientert HR-leder som gjennom strategisk og operativt arbeid får en nøkkelrolle i å realisere våre ambisjoner om vekst og utvikling. Stillingen vil ha overordnet ansvar for å utvikle og implementere selskapets HR-prosesser og personalpolitikk i tråd med selskapets visjon, verdier og forretningsplan.

Sentrale oppgaver vil være å sikre gode HR-systemer og rutiner og aktiviteter knyttet til leder- og kompetanseutvikling, medarbeiderengasjement, rekruttering og employer branding.

HR-leder skal rapportere til Operations Director og vil ha en sentral rolle i selskapet.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning kombinert med HR-erfaring fra industriell/ kommersiell virksomhet, der du har opparbeidet deg en bred faglig verktøykasse. For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du deler entreprenørånden og entusiasmen for bærekraftig industri. Du motiveres av å skape et godt arbeidsmiljø og gode relasjoner på tvers av selskapet, og av å se at andre lykkes.

Dokumenterte resultater fra implementering av effektive HR-prosesser vil bli vektlagt. Videre vil utviklings- og/eller omstillingserfaring, gjerne innen industri og produksjon, være en fordel.

Vi ønsker oss en person som trives med en variert og uforutsigbar arbeidshverdag, er positiv og engasjert, og god til å prioritere og få ting gjort. Du jobber tett med selskapets ledere, fremstår troverdig i alle sammenhenger, og er trygg og tydelig i møte med andre.

Vi tilbyr en spennende og strategisk rolle i et selskap der du vil ha stor påvirkningskraft i den videre utviklingen av selskapet.

Arbeidssted er Førde/Engebø.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst kontakt MU ved Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058 eller Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036.

Meld din interesse ved å laste opp din CV og søknadsbrev innen 30. januar 2023. Alle henvendelser til MU vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Kontakter

  • Kontaktperson: Gro Reinertsen
  • Telefon: +47 975 59 058
  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Telefon: +47 975 59 036