Vil du lede vår satsning innen finansiell DD og verdivurderinger?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSenior Manager Finansiell Due Diligence
ArbeidsgiverKARABIN IMPELLO AS
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeKonsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap, Bank, finans og forsikring
StillingsfunksjonProsjektledelse, Konsulent, Rådgivning
Søknadsfrist31.01.2023

Vi søker etter Fagleder Finansiell Due Diligence

Hvorfor skal du velge Impello?

I Impello møter du fokuserte og kompetente kollegaer med høy gjennomføringsevne og solid erfaring. Vår fagkompetanse er unik, og kulturen preges av stor takhøyde og nærhet til beslutninger. Våre ansatte har en sterk vilje til å lykkes, og det er viktig for Impello at alle prosjekter som gjennomføres gir synlig verdi for våre kunder. Godt arbeidsmiljø, frihet og tillit er viktige verdier i Impello. Vi mener prestasjonene er best når man trives på arbeidsplassen, samtidig som det er balanse mellom jobb og fritid. Vi setter store krav til kvalitet og profesjonalitet, og setter samtidig pris på ansatte som viser initiativ. Som ansatt vil man ha mulighet til å forme egen rolle, og utviklingsmulighetene er mange.

Rollen vi ønsker å fylle

Impello opplever vekst nasjonalt og økende oppdragsmengde innenfor finansiell rådgivning i tilknytning til gjennomføring av salgs- og oppkjøpsprosesser, samt tjenester knyttet til kartlegging av finansielle forhold ved oppkjøp, salg, fusjon, fisjon, kapitalinnhenting mv. Vi ønsker å styrke vår nasjonale posisjon innenfor Due Diligence (DD) og verdivurderinger, og søker en fagleder med sterk interesse for og relevant erfaring fra disse tjenesteområdene. Du vil få et ansvar for å videreutvikle vår satsning innenfor finansiell DD og verdivurdering i samarbeid med våre partnere og øvrige medarbeidere. Du vil jobbe i ulike team, få selvstendig prosjektlederansvar og vil håndtere flere prosjekter samtidig.

Eksempler på fag- og ansvarsområder:

  • Finansiell due diligence og vendor assistance
  • Verdivurdering av selskaper
  • Øvrig transaksjonsstøtte

Hvem ønsker vi på laget?

Riktig kandidat trigges av muligheten til å selge inn og lede due diligence prosesser hos kunder som er sentrale aktører i sin sektor. Du må også evne å bygge opp og lede en sterk faglig gjeng som ønsker å levere produkter og prosesser med faglig høy kvalitet. Med en forretningsorientert og nysgjerrig tilnærming avdekker du kundenes behov og blir en relevant samarbeidspartner og rådgiver, gjerne over lengre tid. Medarbeidere som lykkes hos oss har sterk faglig kompetanse, kombinert med høy integritet og leveransefokus. Vi søker deg som motiveres av å være del av et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø. Riktig kandidat er positiv og løsningsorientert, og trives best når tempoet er høyt og mange prosjekter og aktiviteter pågår samtidig.

Ønskelige kvalifikasjoner

Du er utdannet siviløkonom, sivilingeniør, MBA eller annen relevant retning med mastergrad. For å lykkes i denne rollen har 5+ år i bransjen og har tilegnet deg nettverk og erfaring med prosjektledelse og salg. Du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjons- og presentasjonsegenskaper både på norsk og engelsk. Som person er du proaktiv og selvgående, og du har kommersiell legning. Du jobber også godt både selvstendig og i team.

Tilleggsinformasjon vedrørende sted: Trondheim, Oslo, Bergen

Ved interesse for stillingen, ta gjerne kontakt med partner i Impello Anders Aasheim på telefon 917 70 109, eller en av rådgiverne i Assessit for en hyggelig og konfidensiell samtale.

Kontakter

  • Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
  • Stillingstittel: Rådgiver research og analyse
  • Telefon: +47 454 55 043
  • Kontaktperson: Per Kristian Øwre
  • Stillingstittel: Partner/Regionleder Trondheim
  • Telefon: +47 913 75 565

Sted

Adresse: Innherredsveien 7