Nyopprettet stilling i Longyearbyen lokalstyre

Publisert: Publisert:
StillingstittelStabssjef organisasjon og digitalisering
ArbeidsgiverLongyearbyen lokalstyre
TypeFast
LokasjonLongyearbyen
BransjeAnnet, Organisasjoner, Offentlig administrasjon
StillingsfunksjonAnnet, Ledelse, Kontor og administrasjon
Søknadsfrist30.05.2023

Stabssjef organisasjon og digitalisering

Longyearbyen lokalstyre har oppgaver som ligner på det en kommune på fastlandet har, med unntak av helse- og omsorgstjenester. Inntektene kommer direkte over statsbudsjettet, noe som bl.a. innebærer tett samhandling med polaravdelingen i Justisdepartementet.

Til nyopprettet stilling som overordnet for stab- og støttefunksjonene i administrasjonen, søker vi nå stabssjef organisasjon og digitalisering. Eksisterende støttefunksjoner og prosjektstab samles under felles ledelse i den hensikt å utnytte de samlede ressursene mer optimalt. En forventing til ny leder blir å sikre at de daglige oppgavene i stab/støtte løses med et strategisk, tverrfaglig og samhandlende fokus.

Vår nye leder vil ha et særskilt ansvar for innovasjon og nyskaping, digitalisering og organisasjonsutvikling i hele organisasjonen, samt overordet internkontroll.

Øvrige, sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Lede og utvikle egen organisasjon og bygge felles organisasjonskultur
  • Bidra aktivt inn i administrasjonssjefens ledergruppe på tvers av sektorer og fagmiljøer
  • Delta aktivt i etablerte nettverk og arbeidsgrupper, både internt og eksternt
  • Sikre at stabs- og støttefunksjoner utvikles som ett lag med felles målbilde

Ønskede kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Du er en synlig, trygg og handlekraftig leder som er glad i mennesker, kommuniserer godt og trives med nærhet til det lokalsamfunnet du lever i. Samtidig er du robust, selvstendig og opptatt av gjennomføring, med stor arbeidskapasitet. For å lykkes i stillingen må du evne å se helhet og tenke strategisk, med en utviklings- og løsningsorientert arbeidsform. Som person er du raus, inkluderende og lite selvhøytidelig, med godt humør og evne til å skape positivt engasjement rundt deg. Vi forutsetter gode formidlingsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hva kan vi tilby

Som vår nye leder vil du få rik anledning til å utvikle stillingen og organisasjonen du skal lede. Du vil komme til et samfunn som tar åpent imot deg og som er ulikt alt annet du finner på fastlandet. Longyearbyen lokalstyre har som målsetning å være en åpen og tilgjengelig organisasjon med høy kvalitet på tjenestetilbudet og med arbeidstakere som trives, er motiverte og gis mulighet for utvikling. Visjonen i lokalsamfunnsplanen er unikt, trygt, nært og skapende .

Kontaktinformasjon

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22 eller Bjørg Alvestad, tlf. 95 76 54 75.

Du søker via Habberstad sin søknadsportal senest 30. mai 2023.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jan Egil Myhre
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 908 92 522
  • Kontaktperson: Bjørg Alvestad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 957 65 475

Sted

Adresse: Næringsbygget