Innkjøpssjef - Get Inspired AS

Publisert: Publisert:
StillingstittelInnkjøpssjef
ArbeidsgiverGet Inspired AS
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeButikk og varehandel, Grossisthandel import/eksport, Tekstil
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap, Logistikk og lager, Innkjøp/forhandling
Søknadsfrist18.05.2023

Som innkjøpssjef i Get Inspired vil du ha hovedansvaret for å videreutvikle og implementere innkjøpsstrategien i selskapet på kort og lang sikt. Innkjøpssjefen vil være en nøkkelperson i ledergruppen, og i videre utviklingen av selskapet. I rollen vil du ha personalansvar for innkjøpsavdelingen som i dag teller 6 stykker. Get Inspireds nye innkjøpssjef evner å motivere og inspirere sine ansatte med fagkunnskap og gjennomføringsevne. Du vil ha ansvar for både operative og strategiske oppgaver, hvor det vil være et godt samarbeid med de andre i teamet slik at vi sammen skal lykkes.

Innkjøps-teamet er selvgående og består av erfarne innkjøpere med variert bakgrunn. Dette gir den nye innkjøpssjefen en unik mulighet til å lede en kompetent innkjøpsavdeling, samt være med på å videreutvikle både seg selv og sine ansatte. Innkjøpene er i større og større grad analysedrevet, og evnen til å balansere beslutninger mellom tall/analyse og en god markedsforståelse, vil være avgjørende for å lykkes.

Den riktige kandidaten har tidligere ledererfaring, gjerne innen innkjøp, eller supply chain og utdannelse innen økonomi/analyse. Den vi søker har erfaring fra og trives med et miljø med høyt tempo og rask utvikling. For å lykkes i rollen vil man også behøve sterk kommersiell orientering og en teft for hva som vil fungere i markedet. Det er et pluss om du har erfaring fra tekstil/mote/retail på et tidspunkt i karrieren, men ikke avgjørende.

Get Inspired er i sterk vekst, og dette gir muligheter for betydelig utvikling av rolle, ansvar og omfang av stillingen på sikt.

Stillingen rapporterer til viseadministrerende direktør, Toril Hanson Wikmark. Stillingen har arbeidssted ved selskapets hovedkontor i Fossegrenda, Trondheim.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen, kan du kontakte Visindi ved Frode Hepsø Johansson tlf. 99 22 13 00 eller Nils Jørgen Tømmerås tlf. 971 84 166. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Get Inspired i prosessens innledende fase.

Søknad med CV sendes snarest via visindi.no

Kontakter

  • Kontaktperson: Frode Hepsø Johansson
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 992 21 300
  • Kontaktperson: Nils Jørgen Tømmerås
  • Stillingstittel: Partner Trondheim
  • Telefon: +47 971 84 166

Sted

Adresse: Fossegrenda 17