Vil du bidra til at Norge når sine klimamål for landtransport? Enova søker rådgiver/seniorrådgiver – Landtransport!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelRådgiver/seniorrådgiver
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeOffentlig administrasjon, Transport og logistikk, Markedsanalyse
StillingsfunksjonProsjektledelse, Rådgivning, Analyse
Søknadsfrist03.01.2023

Enova søker nå etter rådgiver/seniorrådgiver som skal jobbe med landtransport og mobilitet for omstillingen til lavutslippsamfunnet. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker arbeidsoppgaver som er faglig utviklende i samspillet mellom teknologi, offentlige virkemidler, marked og politikk. I Enova har vi fokus på personlig utvikling og kompetanseheving, og du vil få mulighet til å påvirke innholdet i stillingen ut fra dine interesser og kompetanser.

Som rådgiver innen landtransport får du muligheten til å komme i kontakt med en rekke spennende aktører, blant annet i transportbransjen i Norge, distrubisjonsselskaper og energitjenesteselskap. Rådgiverrollen innebærer å komme i dialog med disse, og videre gi råd og inspirere til handling. Vi har høye ambisjoner på det digitale, og du vil få jobbe med analyse og datahåndtering for å følge markedsutviklingen i samarbeid med avdeling for digital transformasjon. Du vil delta i utvikling og drift av Enovas incentiver for overgangen til lavutslippsamfunnet innen landtransport. Videre vil du få mulighet til å vurdere spørsmål om finansiering og søknader om støtte, blant annet knyttet til fleksibilitet i energisystemet, utslippsfrie anleggmaskiner og infrastruktur for tunge kjøretøy.

Vi ser etter deg som er interessert i klima- og energipolitikk, og som kan sette deg inn i ulike rammebetingelser og virkemidler knyttet til landtransport og mobilitet. Du har evnen til å sette deg inn ulike teknologiske, forretningsmessige, samfunnsmessige og økonomiske spørsmål, og synes gjerne det er spennende å jobbe med analyse og digitale verktøy. Kandidaten vi ser etter har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og foreslår gjerne nye løsninger. Videre vil struktur og en analytisk tilnærming være viktig for å lykkes og trives i rollen.

Vi tror også at du har :

  • Utdanning på masternivå, gjerne innen samfunnsvitenskapelige fag, industriell økonomi og teknologiledelse, business analytics, entrepenørskap, digital transformasjon, samfunn og teknologi, e.l. (krav til utdanning kan erstattes av relevant erfaring)
  • Allsidighet og evne til å sette deg inn i ulike problemstillinger
  • Relevant arbeidserfaring. For eksempel fra transport- eller mobilitetsvirksomheter, teknologibedrifter eller offentlig myndighet.

Personlig egnethet vil bli vektlagt i utvelgelsen.

Søknadsfrist er tirsdag 3.januar. Vi starter innledende samtaler med relevante kandidater på starten av det nye året, og tar sikte på å sluttføre prosessen i januar.

Ønsker du ytterligere informasjon kan du ta kontakt med Marie Tranaas Skjærvik, tlf. 411 47 026 , e-post marie.tranaas.skjaervik@enova.no eller vår rådgiver i The Assessment Company, Liv Ragnhild Straume, tlf.456 99 579 , e-post liv.ragnhild.straume@theac.no, i The Assessment Company. Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

Arbeidssted er våre kontorer i Powerhouse Brattørkaia, i Trondheim.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte, ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven §25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser.

Kontakter

  • Kontaktperson: Liv Ragnhild Straume
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 456 99 579
  • Kontaktperson: Marie Tranaas Skjærvik
  • Stillingstittel: Områdeleder Landtransport - Enova
  • Telefon: +47 411 47 026

Sted

Adresse: Brattørkaia 17a