Er du en som utstråler entusiasme og arbeidsglede? Brenner du for å skape gnistrede kundeopplevelser?


Publisert
Søknadsfrist 31.01.2021

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverHansa
LokasjonOslo
BransjeVarehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG

Bli kjent med Hansa Borg Bryggerier AS

Hansa Borg Bryggerier har som mål å være en offensiv aktør i det norske HORECA-markedet (hotell, restaurant & bar).Gjennom samhandling og sterkere planer skal vi sikre vekstmålsetningene sammen med våre kunder. For å sikre at vi er i posisjon til å nå våre mål og ambisjoner styrker vi den kommersielle avdelingen vår ved å opprette et nytt team for Kunde- & Kategoriutvikling. Dette teamet skal være bindeleddet mellom Marked & Innovasjon og salgsteamene våre og bidra til å styrke koordinering og gjennomføringskraft.

Stillingen som Markedsansvarlig (trade marketing) for salgskanalene uteliv, tax free og Vinmonopolet er en av de nye stillingene i dette teamet. Vi søker etter deg som ønsker å være med å bygge Hansa Borg Bryggerier til en enda mer ambisiøs og tydelig leverandør med kunde og samarbeid i sentrum! Dette er stillingen for deg som ønsker å bygge en kommersiell karriere i ekstremt spennende salgskanaler i sterk endring. Har du erfaring fra dette området har du en fantastisk mulighet nå. I vår første stilling som Markedsansvarlig kan du være med å forme denne disiplinen hos oss. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

Som Markedsansvarlig vil du jobbe skjæringspunktet mellom markedsføring, innovasjon og salg. Du vil være ansvarlig for å utvikle kanal- og kundeplaner og strategier for uteliv. Du vil i samarbeid med Nasjonal salgssjef uteliv, tax free & Vinmonopolet ha ansvar for at salgsapparatet til enhver tid har salgsmateriell som er salgsfremmende, sikre at avtalte kampanjer blir gjennomført og at potensialet i planene maksimeres og sikre sterk evaluering i ettertid.

Som Markedsansvarlig vil du lede prosessen med kampanje- og aktivitetsevaluering for å sikre at vi sammen med våre kunder hele tiden utvikler oss. Du vil bistå i arbeidet med å utarbeide kampanjestrategier, definere hvilke kundesegmenter som skal prioriteres og hvilke USPer de ulike merkevarene har. Gjennom ditt arbeid vil du koordinere kanal, kunde og kampanjemål mellom Marked & Innovasjon og salgsapparatet.

Vi har en egenutviklet salgs- og bestillingsportal for uteliv (www.hansaborghandel.no) som i dag driftes og videreutvikles av et tverrfaglig team. Som markedsansvarlig vil du inngå i dette teamet og spille en viktig rolle i å videreutvikle og ta eierskap til denne salgsplattformen. Du vil videre være kontaktperson til de gjeldene distribusjonsavtalene til HBB i Uteliv og sikre at produktene i disse avtalene er med i de sterke planene du har ansvar for å skape.

I ditt arbeid vil du være ansvarlig for eget budsjett, herunder effektiv allokering av disse, basert på gjeldende strategier. Du vil arbeide tett med ulike byråer for å utvikle og gjennomføre større aktiveringer.

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har

 • Relevant høyere utdanning, tilsvarende bachelorgrad eller høyere. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formelle krav.
 • Minimum 3-5 års erfaring fra salg, trade marketing, kampanjeutvikling og/eller andre relevante kommersielle roller
 • Forståelse for markedet vi operer i, erfaring fra horeca-bransjen er derfor en stor fordel
 • Erfaring med digitale forretningsmodeller eller e-commerce en stor fordel
 • Erfaring med bruk av data og innsikt
 • Behersker IT verktøy som MS Office, Power BI, Nielsen, google analytic, analyseverktøy mm
 • God budsjett- og tallforståelse
 • God formidlingsevne skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk

Hvem tror vi du er?

Du gjør folk rundt deg gode. Du har erfaring og faglig trygghet. Du er utholdende og har stor arbeidskapasitet. Du har et kommersielt tankesett med sterk forretningsforståelse og er god på gjennomføring. I tillegg er du analytisk og strukturert i arbeidet ditt. Du er selvgående, men samtidig en god lagspiller gjennom ditt engasjement. Du er positiv og nysgjerrig. Du er pedagogisk og kommuniserer tydelig og godt med andre. Kreativ, initiativrik og løsningsorientert er ord mange vil bruke for å beskrive deg. Du liker tanken på å spille alle deler av Hansa Borg gode. Du har godt humør som smitter og du er leken og tør å prøve og feile. Du elsker å utvikle deg og oppsøker og tilegner deg kontinuerlig ny og nødvendig kunnskap.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi er Norges største norskeide bryggerikonsern og har som visjon å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. Verden er i endring, det er vi også. Hverdagen hos oss er preget av action, humor og glede, og en dedikasjon til faget vårt. Og ikke minst stolthet over å få til noe stort sammen! Kan du identifisere deg våre verdier; Merkevarer, Mennesker, Moro og Miljø? Vil du være stolt av å jobbe i et selskap med mye historie og stolte tradisjoner? Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon hvor du vil ha store påvirkningsmuligheter? Vi i Hansa Borg Bryggerier ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi vil gjerne at du søker hos oss

Stillingen rapporterer direkte til Leder for Kunde- & Kategoriutvikling. Du vil ha kontorsted fortrinnsvis ved vårt salgskontor i Oslo, alternativt ved vårt hovedkontor i Bergen.Stillingen vil innebære endel reisevirksomhet og aktiv deltagelse på enkelte events på kveldstid og / eller helg.Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, ansattgoder som bedriftshytter.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Leder for Kunde- & Kategoriutvikling, Camilla Evang, på telefon 46889148

For å hjelpe oss å vurdere deg, send oss gjerne:

 • Motivasjonen din for å jobbe hos oss
 • CVen din
 • Har du holdt presentasjoner eller er stolt over noe annet du har gjort, fortell oss gjerne om det eller legg ved en lenke.

Send inn via vår annonse på finn.no.

Om arbeidsgiveren

Hansa Borg Bryggerier er Norges største norskeide bryggeriselskap. Vi har bryggerier i Bergen, Kristiansand og Sarpsborg samt tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Stryn. Vi eier også Nøgne Ø, det kompromissløse bryggeri i Grimstad. Totalt er vi om lag 300 medarbeidere.

Hansa, Borg, CB, Grevens Cider og Olden er selskapets viktigste egeneide merkevarer. I tillegg har vi lisens på produksjon og markedsføring av Heineken og Clausthaler.
Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk - vi er stolte av våre sterke merkevarer!

NettverkFacebook LinkedIn

Sektor Privat

Sted TRONDHEIMSVEIEN 184, 0570 Oslo

Bransje Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering

Stillingsfunksjon Markedsfører, Annet

Nøkkelord

Markedsføring, Marketing, E-commerce, Activation_manager

Del jobb på