DNB Ski vokser og trenger flere finansrådgivere!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelFinansrådgiver
ArbeidsgiverDNB Bank ASA - Ski
TypeFast
LokasjonSki
BransjeBank, finans og forsikring
StillingsfunksjonRådgivning, Salg, Saksbehandler
Søknadsfrist26.01.2023

DNB er banken fra A-Å, og sammen er vi hele Norges økonomiske rådgiver. Nå søker vi flere finansrådgivere til vår filial på Ski. I DNB har vi 2,1 millioner personkunder rundt om i hele Norge som representerer stor bredde og variasjon i befolkningen, og vi er opptatt av at våre finansrådgivere skal speile dette mangfoldet.

Vi ser både etter deg som allerede jobber som finansrådgiver, og deg som har en annen bakgrunn, men har et ønske om å jobbe med mennesker og bank.

DNB Ski er lokalbanken for hele Follo. I forbindelse med den nye Follobanen har vi over tid merket en dreining mot vårt lokalmiljø. Nå som prosjektet er ferdigstilt, forventer vi en ytterligere kundevekst, og i den forbindelse har vi behov for å ansette flere finansrådgivere. Først og fremst ser vi etter deg som er glad i mennesker og som er flink til å kommunisere med kunder i den situasjonen de står i gjennom livets faser.

Er du glad i mennesker, og trives med kundekontakt?

  • Som finansrådgiver hos DNB vil du være tett på kundene våre og fungere som bankens stemme og ansikt utad. Ved å lytte, kommunisere og forstå kundens ønsker og behov, vil du knytte gode relasjoner til eksisterende og nye kunder.

Har du interesse for privatøkonomi?

  • Som finansrådgiver hos DNB vil du hjelpe kunden til å se muligheter og utfordringer i sin egen privatøkonomiske situasjon, samt være en viktig rådgiver.

Er du resultatorientert, full av initiativ og trives med å selge ideer og løsninger?

  • Personmarked (PM) dekker bankbehovene til våre personkunder, enten det er hverdagsbank, lån og forsikring. Som finansrådgiver hos DNB, vil du gjennom rådgiving jobbe med salg av bankens produkter innenfor disse områdene. Du vil få en selvstendig rolle, hvor du håndterer mange oppgaver parallelt og selv tar ansvar for egne resultater.

Jobber du som finansrådgiver i dag, så er det plug & play. Har du ikke den bakgrunnen, så kan vi tilby et solid opplæringsløp internt. Det viktigste er at du har interesse for privatøkonomi, erfaring fra kunderettet arbeid, og gjerne utdanning på bachelornivå.

Ta gjerne kontakt med oss i Jefferson Wells for en hyggelig prat rundt stilingen, eller søk på din nye jobb via linken under. Vi behandler søknader fortløpende - ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

  • Kontaktperson: Even Engkrog Gudbrandsen
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 905 36 280
  • Kontaktperson: Rebecca Storm
  • Stillingstittel: Rådgiver Research & Analyse
  • Telefon: +47 464 13 639

Sted

Adresse: Jernbaneveien 4