Er du Oslos beste relasjonsskaper? Brenner du for å skape gnistrende kundeopplevelser?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDistriktsansvarlig Dagligvare
ArbeidsgiverHansa Borg Bryggerier AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning
StillingsfunksjonSalg/Produktsalg, Salg
Søknadsfrist19.03.2023

Vi ser etter en selger som motiveres av å skape gode resultater. Som ønsker å være med å bidra til at vi blir en enda mer ambisiøs og tydelig leverandør, med kunde og samarbeid i sentrum. Du har erfaring fra dagligvarebransjen– gjerne fra både butikk, kjede og grossist. Er kundetilfredshet noe som driver deg? Trigges du av muligheten til å være med å gjøre en forskjell? Vi ser etter deg som tar initiativ og ser løsninger der andre ser problemer. Som er energisk og strukturert, men samtidig nysgjerrig og kommuniserer godt med andre. Er dette deg?

Jobben som Distriktsansvarlig innenfor Dagligvare hos oss er spennende, utfordrende og lærerik. Du jobber med både nasjonale og internasjonale merkevarer. Du har salgsansvar og eierskap til egne kunder, og rapporterer direkte til Regional Salgssjef. Du vil være en del av et engasjert og ambisiøst team, som har fokus på å vinne i markedet, gjennom et tett og godt samarbeid med våre kunder. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Arbeidsoppgaver

 • Innsalg av avtalte produkter og sammen med kundene skape mersalg
 • Oppfølging av definerte utvalgte kunder i Oslo
 • Sikre vareplassering etter avtalt standard (Space)
 • Gjennomføring av aktiviteter og kampanjer
 • Være en faglig rådgiver overfor våre kunder
 • Stillingen innebærer oppfølging mot lokale grossister
 • Rapportering gjennom våre salgsverktøy
 • Være med å utvikle og styrke relasjoner til lokale beslutningstakere

Hvem er den vi søker etter?

Vi ser for oss at du har salgserfaring og gjerne et nettverk innen dagligvarebransjen i Oslo. Gode relasjoner og et godt samarbeid med våre kunder er noe vi streber etter å oppnå. Du må trives med å jobbe selvstendig i henhold til ditt distriktsbudsjett. Det er derfor viktig at du har god økonomisk forståelse, jobber strukturert og effektivt. Du er en person med stor arbeidskapasitet og yter det som må til for å nå våre felles mål. Om du i tillegg har fagbrev eller annen utdannelse innen varehandel og salg vil dette være en fordel.

Å være selger i et stort distrikt innebærer at du vil være mye på reise i regionen. Du vil sammen med Regional Salgssjef planlegge din rute og besøksplan/frekvens. Du er komfortabel med å benytte IT-baserte verktøy i din arbeidshverdag og kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig. Du mestrer å prioritere arbeidsoppgavene i en hektisk hverdag og har stor arbeidskapasitet. Videre er du tydelig i din kommunikasjon, har pågangsmot, sterk gjennomslagskraft, er nytenkende og har godt humør. Du har Førerkort klasse B og disponerer egen bil.

For å lykkes i stillingen er du en som:

Blomstrer når du har mange baller i luften og samtidig klarer å lande disse. Presterer ved et høyt arbeids- og tidspress og samtidig levere gode resultater. Er overbevisende og selgende. Trives med å tilegne deg ny kunnskap. Er opptatt av et inkluderende samarbeid, samt gjøre andre gode. Våger å handle på eget initiativ. Er selvstendig og nøyaktig. Har godt humør, er omgjengelig og får energi i dialog med andre.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene som utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte, og skape gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere. Hansa Borg Bryggerier og Multibev/Solera er eid av drikkevarekonsernet Royal Unibrew, som er et ledende multidrikkeselskap med sterke lokale merkevareporteføljer i Norden, de baltiske landene, Italia og Frankrike.

Hansa Borg & Multibev har vært de mest innovative aktørene innenfor drikkevaresegmentet de siste årene i Norge. Multibev står bak etablering og oppbygging av flere internasjonale merkevarer , i det norske markedet. Hansa Borg har en merkevareportefølje bestående av merkevarer som Hansa, Grevens og Nøgne Ø, i tillegg til partnerskap med internasjonale merkevarer som Heineken & Smirnoff Ice. Fra 2023 går vi også inn i nye kategorier innen snacks, kaffe og te for å nå ut til en enda flere forbrukere. For å fortsette vår satsing er vi avhengig av å ha de riktige menneskene på laget.

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, ansattgoder som bedriftshytter mv.

Stillingen rapporterer til Regional Salgssjef. Høres dette ut som jobben for deg? Da vil vi gjerne at du sender inn din CV og søknad til oss. Har du noen spørsmål til stillingen, ta kontakt med Regional Salgssjef David Ljung på mobil 916 82 246.

Kontakter

 • Kontaktperson: David Ljung
 • Stillingstittel: Regional salgssjef
 • Telefon: +47 916 82 246

Sted

Adresse: KARENSLYST ALLÉ 10

Nettverk