Vil du bli vår nye kollega i Kristiansand?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSeniorrådgiver rekruttering
ArbeidsgiverSkagerak Consulting AS
TypeFast
LokasjonKristiansand S
BransjeKonsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonKonsulent, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist08.06.2023

Skagerak Consulting (SkC) er blant de mest dynamiske og aktive miljøene innen rekruttering og rådgivning i Sørøst-Norge. Vi jobber for tiden med mange spennende kunder i kommune, stat og privat næringsliv. De siste par årene har Skagerak Consulting hatt en betydelig vekst. Vi ønsker å fortsette den positive utviklingen og styrke laget med en ny

Rekrutteringsrådgiver - Kristiansand

Skagerak Consulting Kristiansand holder til i sentralt plasserte og representative lokaler i Baneheia Park. I SkC teller vi nå 35 seniorrådgivere, der 28 av oss jobber med rekruttering av ledere og spesialister. Felles for oss er at vi har erfaring fra ledelse og/eller erfaring som rådgiver innen rekruttering, organisasjonsutvikling og ledelse. Til sammen dekker vi et bredt spekter av faglig kompetanse og bransjeerfaring innen privat og offentlig sektor. Vi jobber sammen på oppdragene og ofte på tvers av kontorene våre i Kristiansand, Sandefjord, Oslo og Fredrikstad. Les gjerne mer om oss på skc.no

SkC-modellen

I SkC er vi selvstendige konsulenter. Vi har en attraktiv rådgivermodell som gir gode muligheter for en hyggelig inntjening. Vi har et felles, solid rammeverk for arbeidet vi utfører, og bestreber oss på å legge forholdene til rette slik at det skal være enkelt og effektivt å jobbe som rådgiver. I SkC tror vi på kvalitet, samhandling og kundeorientering og har en samarbeidskultur med fokus på å spille hverandre gode.

Hva vi tilbyr

Som seniorrådgiver i Skagerak Consulting blir du en del av vår merkevare og posisjon innen rekruttering av ledere, toppledere og spesialister. Du får tilgang på vår metodikk og bransjens beste systemer. Våre rekrutteringsverktøy gjør det enkelt å arbeide med annonsering, direkte søk og kandidathåndtering - alt for å gjøre oss i stand til å ivareta våre kunder og kandidater på en profesjonell og effektiv måte. Vi har gode samarbeidsavtaler med Schibsted, LinkedIn, AON og andre. men viktigst; du får jobbe sammen med mange hyggelige, erfarne og dyktige medarbeidere i et solid, landsdekkende rekrutteringsmiljø.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som har lyst til å lykkes sammen med oss, som er positiv, selvgående og som er en lagspiller. Du liker å oppnå gode resultater og du bringer inn energi og godt humør. Du jobber i dag med rekruttering, eller har tidligere jobbet med rekruttering, rådgiving eller consulting. Du har opparbeidet deg din egen kundeportefølje og ønsker å styrke porteføljen i samarbeid med dine kolleger.

ALTERNATIVT; du har ledererfaring, høy kompetanse og riktige gener for å være seniorrådgiver, et godt nettverk - og et sterkt ønske om å lykkes.

Høres dette interessant ut? Vi tar gjerne en prat om stillingen. Ta kontakt med Anne Hilde Hals, 982 13 005, Kjetil Olsen, 907 60 023 eller Lisbeth H Holen på 400 11 017. Daglig leder i Skagerak Consulting Erik Aasmundtveit, kan også kontaktes på tlf. 414 31 938.

Kontakter

  • Kontaktperson: Anne Hilde Hals
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 982 13 005
  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Daglig leder
  • Telefon: +47 414 31 938

Sted

Adresse: Fjellgata 6