Daglig leder til IT-leverandør med ambisjoner - Grenland

Publisert: Publisert:
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverPROTEKT IT AS
TypeFast
LokasjonPorsgrunn
BransjeIT, Telekommunikasjon, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonLedelse, Salgsledelse, Salg/Løsningssalg
Søknadsfrist23.05.2023

Vil du være med å løfte et ambisiøst IT-selskap med stort potensial til neste nivå? Brenner du for gjøre kundenes hverdag enklere?

Protekt IT søker en fremoverlent Daglig leder

Protekt IT sin visjon er å sørge for at våre kunder får en enklere hverdag. Dette gjør selskapet gjennom å være en totalleverandør av IT-tjenester basert på den nyeste teknologien som Microsoft har å tilby. Vi er opptatt av våre verdier som er Nærhet til kunden, Gjennomføringskraft og at vi er Tilstede for våre kunder. Dette får vi til gjennom våre ansatte, som har høy kompetanse på våre tjenesteområder, samt at vi sikrer nærhet til våre kunder gjennom Norges største forhandlerkjede inne IT og telefoni; Mobit

Som Daglig leder for Protekt IT blir du leder av en motivert gjeng som drar mot samme mål. Fra vårt kontor i PowerHouse i Porsgrunn vil du få en viktig rolle med å løfte selskapet til neste nivå. Selskapet rendyrker profilen og tjenestene, har et godt fundament i form av lojale kunder i SMB markedet og er rigget for vekst med den mest moderne og sikre teknologien. Rollen er operativ og det forventes at du bidrar med både strategiske vurderinger for videre utvikling og er deltagende i den operative driften og er tett på organisasjonen.

Viktige oppgaver vil være:

 • Totalansvar for virksomheten
 • Coach og leder for 25 dyktige ansatte
 • Bidra aktivt i markedsarbeidet
 • Jobbe strategisk med hvordan selskapet kan vokse på en lønnsom og robust måte
 • Bygge tillit både internt og eksternt
 • Oppfølging av den økonomiske utviklingen
 • Sikre kvalitet i alle viktige prosesser
 • Rapportere til styre og eiere

Hvem er du ?Vi ønsker oss en engasjert leder som er glad i å jobbe sammen med folk og som har øye for det kommersielle. Du har gjerne utdannelse innen teknologi eller økonomi, men det er ikke et krav. Du trigges av å lede en organisasjon som tenker "ett team, ett selskap". Du er opptatt av god struktur, gode prosesser og klare retningslinjer. Har du erfaring fra å lede en tilsvarende type organisasjon, er det veldig bra. Men, har du vært mellomleder en stund i et teknologirettet selskap og går med en topplederspire i magen ønsker vi også å høre fra deg.

Som person er du mulighetsorientert, initiativrik og du har god forretningssans. Du er opptatt av å få til vekst, men samtidig ha fokus på å yte god service og sikre god lønnsomhet. Du bør ha god økonomisk forståelse, evne til å tenke analytisk og strategisk og til å kommunisere på en lettfattelig måte.

Vi tilbyrOm du er den vi leter etter, kan vi ønske deg velkommen til et IT-selskap med et stort potensial og som er "rigget" for kontrollert vekst. Vi har ingen geografiske begrensninger og oppfyller våre verdier om å være nær kunden gjennom et godt samarbeid med en av landets største IT- og telefoni-kjeder.

Vi ser oss selv i en utfordrer-rolle og tenker at vi har gode muligheter for å vokse som en totalleverandør av skytjenester basert på Microsoft sine teknologier. Hos oss vil du få et dyktig team av ansatte på laget som gleder seg til å jobbe med deg mot felles mål. Er du klar?

For mer informasjon om stillingen, kontakt våre rådgivere i Skagerak Consulting ved Erik Aasmundtveit tlf. 414 31 938 eller Geir Nordvold, tlf. 938 28 100.

MERK: For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

 • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 414 31 938
 • Kontaktperson: Geir Nordvold
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 938 28 100

Sted

Adresse: Dokkvegen 11