Operativ daglig leder til veletablert selskap innen elektromekaniske løsninger, batteri og energilagring med stort vekstpotensial - Drammen

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverFreber Elektronikk AS
TypeFast
LokasjonDrammen
BransjeElektronikk, Industri og produksjon, Telekommunikasjon
StillingsfunksjonLedelse, Salg/Teknisk salg, Salgsledelse

Freber er inne i en spennende utviklingsfase med vekst, spesielt innen energilagringssegmentet. Vi har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i energilagringsmarkedet i Norge. Og med oss har vi solide industrielle eiere som ønsker å bidra til videre utvikling for selskapet.

Til å lede den videre utviklingen søker selskapet nå en dyktig, operativ og teknisk salgsorientert daglig leder.

DAGLIG LEDER

Samfunnets behov for grønn energi og energilagring er i sterk vekst. Du vil ha det overordnede ansvaret for vår fremtidige satsning og utvikling av selskapet. Hos Freber får du muligheten til å lede videre utvikling av et selskap, fundamentert på kundetilpassede løsninger innen elektromekanikk, videreutviklet med energilagring og batteriteknologi, med sterke og anerkjente samarbeidspartnere til i et marked i solid vekst.

Vår nye leder bør ha som ambisjon at Freber skal være en av de ledende aktørene i Norge, hvor forretningsutvikling, teknisk salg, innovasjon, ledelse, organisasjonsutvikling og bærekraft står sentralt.

Du vil være en viktig pådriver for den videre utviklingen av selskapets tjenester, produkter og organisering. Du får totalansvar for virksomheten og dette omfatter bl.a. forretningsutvikling, prosjektgjennomføring, økonomi, personal, rapportering, tjenester, drift samt dialog med kunder og samarbeidspartnere. Freber har mange spennende samarbeidspartnere og løpende dialog og godt samarbeid med disse vil være svært viktig.

Med deg på laget får du et team med dyktige ansatte og solide eiere som har lyst til å videreutvikle et selskap som evner å utnytte de veldig spennende markedsmulighetene vi nå ser.

Daglig leder rapporterer til styret og styreleder.

Din profil og bakgrunn

Den rette kandidaten har engasjement og ambisjon om at Freber skal videreutvikle et sterkt teknologifaglig miljø, samt en organisasjon med høy bevissthet på nye trender, kundebehov og innovative tjenestetilbud. Du må ha ledererfaring, like å jobbe med teknisk salg og salgsstrategier, samt kunne vise til gode resultater, gjerne fra virksomheter innen kraft, kraftelektronikk, elektronikk, elektro eller batteriteknologi. Erfaring med vekst og organisasjonsutvikling vil være en fordel.

Bakgrunn eller kjennskap til bransjen er en fordel, men er ikke et krav. Det er viktig at du er kommersiell, har et solid salgs-gen , er vant til forretningsutvikling og er kjent med teknisk salgsorienterte virksomheter. Du må ha evne til å bygge gode team med fleksibilitet, trivsel og utvikling for de ansatte. Erfaring med prosjektrelatert virksomhet, og dialog og forhandlinger med profesjonelle virksomheter, er viktig.

Du har høyere utdanning, gjerne teknisk og med relevans til teknologien i selskapet, men dette er ikke et krav.

Du må evne å kommunisere godt på alle nivå, og motiveres av å lede mennesker og organisasjoner for å skape gode resultater.

Du må være trygg i lederrollen, vant til teknisk salg, være fleksibel og ha en sterk driv for å finne gode løsninger.

Arbeidssted er Drammen. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp.

Har du spørsmål om stillingen eller selskapet, kan du kontakte våre rådgivere i Skagerak Consulting Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938, eller Odd-Arne Krogstad, tlf. 907 53 484.

MERK: For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om Bank-id informasjon i søknadsprosessen

Kontakter

  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 414 31 938
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Gråterudveien 20

Nettverk