Avdelingsleder Bygg- og gårdsdrift

Publisert: Publisert:
StillingstittelAvdelingsleder Bygg- og gårdsdrift
ArbeidsgiverSigno Grantoppen AS
TypeFast
LokasjonAndebu
BransjeBygg og anlegg, Eiendom, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonLedelse, Håndverker/Bygg/Anleggsleder, Ingeniør/Bygge- og anleggsteknikk
Søknadsfrist21.12.2021

Signo har en betydelig virksomhet i Andebu i Vestfold. Virksomheten spenner fra opplæring og bo- og omsorgstilbud til gårdsdrift, verksted og butikk, og til dette har vi hensiktsmessige bygg og anlegg. Til å lede avdelingen med ansvar for drift og vedlikehold av vår bygningsmasse, søker vi nå en dyktigAvdelingsleder bygg- og gårdsdrift

Ansvarsområde

Vi forventer at den nye lederen sørger for god struktur og organisering av avdelingen, og videreutvikler en kultur som jobber mot felles mål. Det er behov for å utvikle gode prosesser og rutiner for å få til en best mulig organisering av oppgavene i avdelingen. Det er i tillegg behov for å utvikle nye tjenester, og ta i bruk relevante verktøy og digitalisering. På laget får du 18 dyktige medarbeidere som brenner for samfunnsoppdraget, og som ønsker å utføre profesjonelle og effektive tjenester for kundene og brukerne.

Kvalifikasjoner

Som type er du endrings- og utviklingsorientert og er god på å se muligheter. Du har forretningsforståelse, og knytter den kommersielle delen av virksomheten med samfunnsoppdraget. Du er en relasjonsbygger som liker mennesker, kommuniserer med klokskap, og som får energi av menneskene du jobber med. Du jobber selvstendig og er en som ser løsninger, samtidig som du trives som en del av et lederteam. Du kan utfordre andre på en respektfull måte, og du tåler selv å bli utfordret.

Du har god skriftlig formuleringsevne, og uttrykker deg godt på muntlig norsk eller norsk tegnspråk. Signo er en flerspråklig og flerkulturell arbeidsplass. Dersom du ikke snakker tegnspråk, forventer vi at du tilegner deg tegnspråk og/eller andre kommunikasjonsformer på det nivået brukers behov og dine oppgaver ellers krever. Opplæring vil bli gitt der det er behov for det.

Personer med tegnspråk som førstespråk, eller andre med svært god tegnspråkkompetanse, oppfordres spesielt til å søke.

Vi tilbyr

Ønsker du mer informasjon om selskapet eller stillingen, må du gjerne ta kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting, Jan Inge Hiorth, tlf. 911 10 038 eller Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938.

Skagerak Consulting er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft. Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Daglig leder
  • Telefon: +47 414 31 938
  • Kontaktperson: Jan Inge Hiorth
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 911 10 038

Sted

Adresse: Haugangrenda 2

Nettverk

Lignende stillinger|