Har du lyst til å jobbe i et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving? Multiconsult søker Seksjonsleder Geoteknikk!

Publisert: Publisert:
StillingstittelSeksjonsleder Geoteknikk
ArbeidsgiverMULTICONSULT NORGE AS AVD TRONDHEIM
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeKonsulent og rådgivning, Bygg og anlegg, Transport og logistikk
StillingsfunksjonLedelse, Ingeniør, Ingeniør/Geoteknikk og ingeniørgeologi
Søknadsfrist23.01.2022

HVORFOR JOBBE I MULTICONSULT?

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker en stilling hvor du får brukt din fagkompetanse og lederegenskaper til å videreutvikle et av Norges største og ledende fagmiljø innen geoteknikk.

Det er mange gode grunner til å ønske seg en jobb i Multiconsult. Du får jobbe med spennende prestisjeprosjekter for anerkjente kunder, i et sterkt faglig miljø hvor det er høyt fokus på kompetanseutvikling. Vårt mål er at hver enkelt medarbeider skal få ut det beste i seg selv, både faglig og menneskelig.

Vi har et meget sterkt fokus på bærekraft, og vår største mulighet til bærekraftig utvikling skjer i oppdragene våre og i samarbeidet med våre kunder. Vårt mål er å gi råd som inspirerer og påvirker kunder og deres prosjekter til å finne gode løsninger som bidrar til en mer bærekraftig samfunnsutvikling, og samtidig reduserer natur- og klimafotavtrykket lokalt og globalt.

STILLINGEN

Våre geoteknikere jobber med rådgiving og prosjektering i alle planfaser og innenfor alle forretningsområdene i Multiconsult. Vår prosjektportefølje gir oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende.

Som leder for seksjon Geoteknikk vil du få ansvar for en avdeling med 35 kompetente og engasjerte rådgivere, fordelt på tre faggrupper. Du vil ha personalansvar for tre gruppeledere, som igjen leder sine arbeidsgrupper.

Du vil du få stor frihet til å styre hvordan du utøver ansvaret ditt og utvikler seksjonen. Sammen med dine gruppeledere avgjør du hvordan seksjonen ledes i henhold til overordnet strategi. Seksjonsleder for geoteknikkseksjonen inngår i avdeling Geofag sin ledergruppe.

Relevante arbeidsoppgaver vil være:

 • Delta i avdelingens og seksjonens markedsføring og tilbudsarbeid
 • Sammen med gruppelederne fordele og koordinere oppgaver til medarbeiderne i seksjonen
 • Personalansvar for seksjonens gruppeledere
 • Delta i oppdrag, fortrinnsvis som faglig leder eller ha rolle som oppdragsansvarlig
 • Sørge for faglig utvikling for seksjonens medarbeidere og samlet som seksjon
 • Være en pådriver for digitaliseringsutviklingen i seksjonen og avdelingen
 • Være en bidragsyter til utvikling av avdelingen, regionskontoret og Multiconsult

HVEM ØNSKER VI PÅ LAGET?

Denne rollen er perfekt for deg som har solid faglig bakgrunn, gjerne høyere utdanning innen geoteknikk eller andre relevante fagområder, og som er opptatt av muligheten til å utvikle egne og selskapets fagkompetanser. Med et strategisk blikk setter du kursen for menneskene du har ansvaret for, og med stødig hånd veileder du og sparrer der du ser det er nødvendig. Vår nye seksjonsleder er en utpreget motivator og kulturbygger som evner å inkludere og engasjere, samtidig som du holder oversikt over markeds- og faglige trender. Rett kandidat for stillingen er opptatt av hva kundene, medarbeidere og samfunnet ønsker, og motiveres av utfordringer både på operativt og strategisk nivå.

Er du interessert i å høre mer? Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Ta gjerne kontakt med våre rådgivere via SMS, tlf eller epost: Kamilla Larsen, tlf. 452 25 730/ kamilla.larsen@theac.no eller Liv Ragnhild Straume, tlf. 456 99 579/ liv.ragnhild.straume@theac.no.

Vis interesse for stillingen ved å sende din CV eller link til LinkedIn-profil innen søknadsfristen 23. januar 2022.

Kontakter

 • Kontaktperson: Kamilla Larsen
 • Stillingstittel: Business Consultant
 • Telefon: +47 452 25 730
 • Kontaktperson: Liv Ragnhild Straume
 • Stillingstittel: Managment Consultant
 • Telefon: +47 456 99 579

Sted

Adresse: Sluppenvegen 23

Lignende stillinger|