Profesjonelt rekrutteringsmiljø søker engasjert og erfaren rådgiver

Publisert: Publisert:
StillingstittelRådgiver
ArbeidsgiverOrion & Partners AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonKonsulent, Rådgivning, HR, personal og rekruttering

Orion utvider og forsterker sin satsing, og skal ansette en

Erfaren rådgiver – executive search

Orion har i dag et solid team som brenner for våre kunder, kandidater og faget. Vi har en solid og stabil kundeportefølje, og et velfungerende team med personligheter som utfyller og forsterker hverandre.

Nå har vi plass til enda en på laget. Kanskje du er den vi ser etter?

Hva innebærer rollen?

Som rådgiver blir du ansvarlig for å skape forretning ut mot eksisterende og nye kunder, og være kundens rådgiver og prosjektleder gjennom hele rekrutteringsprosessen. Du har støtte fra researcher og teamet rundt deg, og er ansvarlig for at kunden og kandidaten får den gode opplevelsen de fortjener.

I tillegg vil du bidra med aktiviteter mot kandidatmiljøer for å sikre kontakt med de beste og mest relevante kandidatene.

Siden vi ser etter en som har jobbet med dette faget en stund, regner vi med at du også ønsker å bidra til å utvikle og løfte Orion ytterligere, - både faglig og forretningsmessig.

Er du den vi ser etter?

Vår nye rådgiver har noen års erfaring fra annen rekrutteringsvirksomhet. Kanskje du trenger å få nye impulser med nye kolleger og utfordringer, og at Orions modell og verdier appellerer til deg?

Du vet hva rollen krever, og er opptatt av å levere på tilliten du får fra kunder ved å være offensiv og kvalitetsbevisst. Du er forretningsorientert, og liker å følge med i det som skjer i norsk næringsliv, og innen ledelse, teknologi og rekrutteringsfaglige områder.

Partnerskap er både mulig og naturlig for rett person.

Det er også viktig at du kan identifisere deg med våre verdier: Energi, Åpenhet, Verdiskapning og Integritet.

Er dette noe vi bør snakke mer om?

Orion & Partners AS holder til i moderne og hyggelige lokaler i Munkedamsveien 67, i umiddelbar nærhet til Aker Brygge og Vika. Selskapet tilbyr et sterkt og unikt fagmiljø hvor seriøsitet og kvalitet settes i høysetet. I tillegg representerer Orion et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø med takhøyde og uformell tone.

For nærmere informasjon om rollen og oss, ta kontakt med daglig leder Jannicke Martinsen på 419 01 490, Kristian Knudsen på 928 00 000, Trond Rønningen på 992 62 590 eller Helge Frisch mobil 900 98 607.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jannicke Martinsen
  • Stillingstittel: Daglig leder/rådgiver
  • Telefon: +47 419 01 490
  • Kontaktperson: Kristian Knudsen
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 928 00 000

Sted

Adresse: Munkedamsveien 67