Siva søker leder HR & organisasjonsutvikling

Publisert: Publisert:
StillingstittelLeder HR & organisasjonsutvikling
ArbeidsgiverSiva SF - selskapet for industrivekst
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeKonsulent og rådgivning, Offentlig administrasjon, Eiendom
StillingsfunksjonLedelse, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist06.06.2023

Siva er en liten organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag.

Vi i Siva har en sentral rolle i det nasjonale grønne industriløftet. En av våre aller viktigste innsatsfaktorer er kompetanse og menneskene som jobber her. Som leder for HR & organisasjonsutvikling vil du jobbe operativt og strategisk innen hele HR-området, for å sikre at vi som organisasjon står rustet til å levere på vår strategi og avtale med eier. Dette innebærer et særlig fokus på utvikling av organisasjon og lederskap, samt sikre at vi har kompetanse, prosesser, kultur og arbeidsmiljø som bidrar til at vi når våre mål.

Vi har utarbeidet et informasjonsskriv om Siva og stillingen, ta kontakt på epost kamilla.larsen@theac.no for å få det tilsendt.

Leder HR & organisasjonsutvikling er en del av utvidet ledergruppe og rapporterer til direktør for økonomi og virksomhetsstyring.

Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes hos oss hvis du har høyere relevant utdanning og flere års erfaring fra HR og/eller organisasjonsutvikling fra kunnskapsintensive virksomheter, hvor du har jobbet med strategi- og utviklingsarbeid, samt organisasjons- og medarbeiderutvikling. Du bør ha erfaring fra lederstøtte, både av leder og ledergrupper, hvor du har bidratt til realisering av forretningsstrategier gjennom HR-tiltak.

Hvis du er nysgjerrig på Siva eller stillingen, ta kontakt med våre rekrutteringspartnere i The Assessment Company AS. Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Emil Lutterloh-Lie, tlf. 468 91 281

Kamilla Larsen, tlf. 452 25 730

Henvendelser kan også rettes til direktør for økonomi og virksomhetsstyring i Siva SF, Steinar Jørstad, tlf. 934 59 886, steinar.jorstad@siva.no.

Søknadsfrist: 06. juni 2023

Vi ser frem til å høre fra deg!

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Siva frem til søknadsfristens utløp. Etter søknadsfristens utløp vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det og begrunner hvorfor. Vær oppmerksom på at opplysninger om søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

Kontakter

  • Kontaktperson: Emil Lutterloh-Lie
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 468 91 281
  • Kontaktperson: Kamilla Larsen
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 452 25 730

Sted

Adresse: Pirsenteret