Vi ser etter en strategisk EVP Finance som har et operativt og analytisk blikk

Publisert: Publisert:
StillingstittelEVP Finance
ArbeidsgiverKongsberg Maritime
TypeFast
LokasjonKongsberg
BransjeIndustri og produksjon, Maritim og offshore, Olje og gass
StillingsfunksjonLedelse, Analyse, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist19.05.2023

Kongsberg Maritime har store vekstambisjoner og søker nå en EVP Finance som vil ha en nøkkelrolle i selskapets videre utvikling og vekst.

Vår nye EVP Finance er fremoverskuende og forretningsorientert. Du blir en strategisk viktig sparringpartner for øverste leder i Kongsberg Maritime. Videre vil du få det overordnede ansvaret for ledelse av selskapets allerede velfungerende økonomi-, finans- og IT-funksjon.

Vi ser etter en strategisk EVP Finance som har et operativt og analytisk blikk, med et ønske om å bidra til effektivisering og vekst. Du er en utpreget relasjons- og lagbygger med gode samarbeidsevner, god forretningsforståelse og velutviklet kommersiell teft. Det er en fordel om du har erfaring fra større virksomhet, gjerne børsnotert, i tillegg til noen års erfaring med oppkjøp og transaksjoner. Mest relevant bransjebakgrunn vil være fra industri, maritim- og/eller teknologisektor. Du har høyere utdannelse i økonomi/finans/industriell økonomi, fortrinnsvis på masternivå.

Dette er en unik mulighet for en sentral lederposisjon med stor påvirkningskraft – i et stort norsk selskap med sterk merkevare, godt omdømme og omfattende internasjonal aktivitet.

Arbeidssted er Kongsberg eller Lysaker.

Interessert? Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Frode Hepsø Johansson, tlf. 992 21 300, Atle Ronglan tlf. 966 27 089 eller Andreas Ugland Virik, tlf. 930 04 949. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Frode Hepsø Johansson
  • Stillingstittel: Partner, Visindi Trondheim AS
  • Telefon: +47 992 21 300
  • Kontaktperson: Atle Ronglan
  • Stillingstittel: Partner, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 966 27 089