Karriere innen lederrekruttering?

Publisert: Publisert:
StillingstittelAssociate til Assessit Executive
ArbeidsgiverAssessit AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Konsulent, HR, personal og rekruttering

Associate til Assessit Executive

Assessit identifiserer, analyserer og vurderer presentasjoner i nordisk nærings- og samfunnsliv. Vi søker hele tiden ny kunnskap om ledelse som gir effekt for å være den rådgiveren som bidrar til at våre kunder i forkant av morgendagens ledelsesutfordringer.

Vi er i stadig utvikling og er nå på utkikk etter deg som er ambisiøs, nysgjerrig og forretningsfokusert, og som ønsker å utvikle seg innen ledelsesstrategi og rekruttering.

Rollen som Associate

Assessit vil raskt gi deg en unik innsikt i hvordan virksomheter opererer på tvers av både bransje, sektor og fagområder. Du får bred tilgang til sentrale aktører i nordisk nærings- og samfunnsliv, med mulighet til å bygge et stort og verdifullt nettverk. Du gis muligheten til en bratt læringskurve og selv være med å forme din egen karriere innen faget.

Vi er sterkt teamorientert og ser etter deg som samarbeider godt med andre, er løsningsorientert, strukturert, og evner å se sammenhenger. Du lar deg lett engasjere i ulike problemstillinger, og er oppriktig opptatt av hvordan ledelse påvirker utvikling og resultater. Du er opptatt av å nå resultater i fellesskap, knytter enkelt kontakt med andre mennesker uavhengig av nivå, og er nysgjerrig på å forstå deres handlinger og motiver.

Du vil oppleve en variert arbeidshverdag og må evne å skifte fokus flere ganger i løpet av en dag. Typiske arbeidsoppgaver vil være alt fra å kartlegge virksomheter og tydeliggjøre deres behov. Utarbeide skriftlig dokumentasjon og search-strategi, for så å kartlegge potensielle profiler i markedet. Du vil også muntlig presentere nøkkelinformasjon i dialog med potensielle kandidater for deretter å være med på vurdering og seleksjon av lederkandidater sammen med kunder.

Kvalifikasjoner

Du har fortrinnsvis utdannelse på masternivå og evner å se relevans til fagområdet opp mot våre arbeidsoppgaver. Hos oss vil du ha behov for forretningsforståelse eller et sterkt ønske om å forstå og lære mer hvordan en virksomhet fungerer og skaper verdi for ansatte, kunder, aksjonærer og samfunn. Vi forventer svært gode skriftlige og muntlige formuleringsevner og påvirkningskraft. Du må gjerne ha noen års erfaring, men vi ønsker også nyutdannede velkommen til å søke på stillingen.

Vi tilbyr

Muligheten til å utvikle deg i et av Norges ledende virksomheter innen lederutvelgelse i et miljø preget av positivitet og resultatsult. Du vil bli en del av et faglig og sosialt sterkt miljø, og ambisiøse omgivelser med en tidlig eksponering for næringslivets toppledere.

Vi vil gi deg rom til å vokse med arbeidsoppgavene samtidig som du fra start vil bli involvert i prosesser med høy kompleksitet. Du vil oppleve stor fleksibilitet og muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag.

Vi holder til i attraktive lokaler med flott utsikt over Christiania torv og resten av Kvadraturen i Oslo sentrum.

Ta kontakt for en spennende karriereprat.

Vi ser frem til et hyggelig og nysgjerrig møte med deg!

Kontakter

  • Kontaktperson: Kenneth Ryvoll Klev
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 970 64 624

Sted

Adresse: Rådhusgata 17