Er du MCS Elektrotavlers nye leder?

Publisert: Publisert:
StillingstittelØkonomi- og administrasjonssjef
ArbeidsgiverMCS Elektrotavler AS
TypeFast
LokasjonJaren
BransjeØkonomi og regnskap, Håndverkstjenester, Industri og produksjon
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering

Økonomi- og administrasjonssjef – operativ leder for 3 selskap

Vi ser etter en erfaren og strukturert leder til å videreutvikle et solid selskap innen elektrotavler.

MCS elektrotavler består av 3 selskaper som utad skal oppleves som et merkenavn. Her vil du få ansvar for den daglige driften med stort fokus på økonomioppfølging og kontroll. Du får muligheten til å bygge og videreutvikle et spennende selskap og du kan sette ditt fotavtrykk i elektrobransjen. MCS Elektrotavler framstår som en kvalitetsleverandør, og benytter kun utstyr fra anerkjente leverandører. MCS Elektrotavler har høy kompetanse og lang erfaring innen tavleproduksjon og installasjon av tavler samt arbeid med service, vedlikehold, utvidelser og omgjøring av tavleanlegg.

Du vil ha lederansvar for alle tre virksomheter. Viktige oppgaver vil være å ha kontroll, finansiell planlegging, risikovurdering, strategi, budsjetter og rapportering til styret, samt oppfølging av nøkkeltall, finansierings- og forsikringsbehov.

Du skal lede og være den naturlige sparringspartner for ledelsen av de tre selskapene.

Kvalifikasjoner:

Du må ha helhetsblikket, og fungere som rådgiver for både ledergruppe og eiere. Du har relevant utdannelse innen ledelse og økonomi, erfaring kan kompensere for utdanning.

Du har god forståelse for elektrobransjen, samt ledelseserfaring fra leverandør, grossist, entreprenør, industri, produksjon eller bygg- og anleggsvirksomhet. Du har evner og erfaring fra drift og utvikling, dette kan du utnytte til utvikling og nytenkning i MCS organisasjonen, samt ta i bruk ny kunnskap. Du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk.

Personlige egenskaper:

Vi søker en handlekraftig tydelig leder som evner å løse de kortsiktige utfordringene samtidig som det bygges systemer og rutiner for forbedring. Du er opptatt av dine ansatte, har en uformell væremåte og ønsker å involvere deg i alle deler av virksomheten. Du er samlende og lojal. Du har god forretningsforståelse, tenker kommersielt, forstår verdikjedene og ser potensial og risiko. I dette ligger at du må være analytisk anlagt og ser sammenhenger og muligheter i virksomheten. Du har også god kunnskap om hvordan velfungerende ledergrupper jobber sammen og er opptatt av å skape gode relasjoner, både internt og eksternt.

MCS er lokalisert på Jaren, Biri og Mjøndalen. Det er mest hensiktsmessig at du har ditt kontor på Jaren, men du må også følge opp og besøke de andre avdelingene.

Treffer dette deg, men du har fortsatt noen spørsmål, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting Odd-Arne Krogstad 90753484 eller Ruth-Camilla Aas 91177259.

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ruth-Camilla Aas
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 911 77 259
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Gjefsenmyrvegen 5

Nettverk